2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مث مادرشوهر من میگه بهم گفتن ازعروست جوون تری حالا من 22سالمه اون 45سالشه شوهرمم هی بهش میخندید

یکی نیس بهش بگه تو با اون چاقیت با اون سیاهیت کجات ازمن جوون تره 

نمیدونم چرا نمیخوان قبول کنن که عروس مث دخترشونه نمیخوان قبول کنن که سنشون رفته بالا فکرمیکنن عروس مث حوو میمونه خودشونو میکشن تا بهتر باشن با اینکه هرکاری بکنن دیگه به دوران جوونی برنمیگردن

🧚‍♀️
نه من از اينكه فك ميكنه خوشگل ناراحت ميستم از اينكه با تعريفاي زياديش من دارم از چشم شوهرم ميفتم&nbs ...

اصلا اینطور نیس شما واکنش نشون نده در برابر حرفاش اتفافا خودتم ازش تعریف کن خونه هم رفتی حسابی ب خودت برس جلو شوهرت عشوه بیا

مث مادرشوهر من میگه بهم گفتن ازعروست جوون تری حالا من 22سالمه اون 45سالشه شوهرمن هی میگفت حالا ببین ...

یه چیز دیگم هس..

اینکه پسرشون تا وقتی مجرده ادم حسابش نمیکنن همین ک زن میگیره سرو سامون میگیره تازه میفهمن یه پسریم دارن اونوقت همش قربون صدقش میرن

یه چیز دیگم هس.. اینکه پسرشون تا وقتی مجرده ادم حسابش نمیکنن همین ک زن میگیره سرو سامون میگیره تازه ...

اره همینطوره 

بزار خودشونو بکشن دیگه به جوونی برنمیگردن 

مگه بره زیر دست دکتر خودشو بکوبه ازنو بسازه 

که اینکارو نمیکنه 

هممون یه روزی پیر میشیم دیگه این حرفاو این مسخره بازیا چیه باید ازخداشونم باشه که یه عروس جوون و خشگل دارن 

اگه عروسم زشت میبود که میگفتن بیچاره پسرم چه عروس زشتی صدتا حرف دیگه میزدن باز دل عروس ومیشکستن

🧚‍♀️
2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز