matanha مدیر عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 535 عنوان تصادف+عكس | مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 44 پست دوستان هركي ميدونه لطفا بگهنامزدم جمعه تصادفكرد يكي از فرعي داشت ميومد واينستاد نامزدمم زد بهش خب خق تقدم با كسيه كه تو خيابون اصليه اون بايد وايميستاد الان دادگاه ميگه ٥٠/٥٠مقصريد فعلا اعتراض زديم ميخواستم بدونم كسي چيزي ميدونه اصلا دادگاه قبول ميكنه اون نبايد ميومد بيايد عكس ماشينو بزارم 1398/09/24 | 23:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاپرک۱۳۷۶۳۲ عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 517 اگه از بغل قسمت اول یعنی درب جلو ماشین میخورد مقصر اون بود ولی این از بغل وسطش خورده که ۵۰ ۵۰زده
matanha مدیر استارتر عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 535 منم یکی از فرعی اومد ب اصلی با هم تصادف کردیم اون مقصر بود من نزدیک تقاطع بودم ولی واینساد چي شد الان شما هم ٥٠/٥٠
matanha مدیر استارتر عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 535 اگه از بغل قسمت اول یعنی درب جلو ماشین میخورد مقصر اون بود ولی این از بغل وسطش خورده که ۵۰ ۵۰زده يعني ي طرفش خورده قسمت چراغ بازم ٥٠/٥٠ميشه اخه اون واينستاده
آلبالوترشی عضویت: 1398/09/24 تعداد پست: 2373 کاربری قبلیتون چی بود؟ جهت ارسال درخواست دوستی روی اسم کاربری کلیک کنید و گزینه دعوت به دوستی رو بز ... کاربری قبلیم دختر بلند بود.همینکارو میکنم ولی کلمه دعوت به دوستی افتاده رو اسم کاربری هرچی میزنم نمیشه
atikhanoom عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 2894 چي شد الان شما هم ٥٠/٥٠ نه اون مقصر بود میگم از فرعی اومد وسط جاده یهو من تا ترمز کنم زدم بهش معمولا فرعی ب اصلی ها اونی ک تو فرعی بود مقصره ی صلوات برای سلامتی امام زمان میفرستی لطفا؟
matanha مدیر استارتر عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 535 اگر اینطور بود باید ماشین همسرتون از پهلو آسیب میدید ... این عکس نشون میده که اون ماشین از فر ... طرف وايساده بود شوهرمم داشت ميرفت يارو يهو راه افتاد كه شوهرم زد بهش
شاپرک۱۳۷۶۳۲ عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 517 [QUOTE=115990480]يعني ي طرفش خورده قسمت چراغ بازم ٥٠/٥٠ميشه اخه اون واينستاده[/QUOTEاخه اون داشته رد میشده چون وسطش زده نه اولش
نی_نی___یار_شب نی نی یار عضویت: 1398/07/03 تعداد پست: 1287 کاربری قبلیم دختر بلند بود.همینکارو میکنم ولی کلمه دعوت به دوستی افتاده رو اسم کاربری هرچی میزنم نمی ... یه بار خروج رو بزنین دوباره وارد بشین و هیستوری مرورگرتون رو پاک کنین نتیجه را اطلاع بدین 🛑لینک تاپیکهای ممنوعه 🛑
آلبالوترشی عضویت: 1398/09/24 تعداد پست: 2373 کاربری قبلیتون چی بود؟ جهت ارسال درخواست دوستی روی اسم کاربری کلیک کنید و گزینه دعوت به دوستی رو بز ... اینجوری شده
matanha مدیر استارتر عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 535 نه اون مقصر بود میگم از فرعی اومد وسط جاده یهو من تا ترمز کنم زدم بهش معمولا فرعی ب اصلی ها اونی ک ت ... ماهم دقيقا همينجوري شده دادگاه گفته٥٠/٥٠ به نظرتون ممكمه اعتراضو قبول بكنن
نی_نی___یار_شب نی نی یار عضویت: 1398/07/03 تعداد پست: 1287 اینجوری شده کاری که گفتم رو انجام بدین نتیجه را اطلاع بدین 🛑لینک تاپیکهای ممنوعه 🛑
matanha مدیر استارتر عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 535 وحشتناک بود تو خیابون کتار خونمون از سرعت گیر پرید ماشیتش ایتقد سرعتش زیاد بود.. همسرم ماشینمونو ن ... وااااي عزيزم خدا حفظتون كنه خطر از بيخ گوشتون گذشت منم دقيقا از بيخ گوشم گذشت وقتي منو پياده كرد رفت بنزين بزنه اينجوري شد خداروشكر طوريش نشد شوهرم اما بيچاره طرف اسيب ديده
atikhanoom عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 2894 ماهم دقيقا همينجوري شده دادگاه گفته٥٠/٥٠ به نظرتون ممكمه اعتراضو قبول بكنن اره احتمالش هست خوب اون طرف باید وایمساد ۵۰ ۵۰ معنی نداره تو جاده اصلی ک با هم شاخ ب شاخ نشدن نمیدونم حالا ی صلوات برای سلامتی امام زمان میفرستی لطفا؟
yaas1392 عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 96087 وااااي عزيزم خدا حفظتون كنه خطر از بيخ گوشتون گذشت منم دقيقا از بيخ گوشم گذشت وقتي منو پياده كرد رفت ... گلم انشالله که اخرین خسارتیه که میبینین..الحمدالله خودتون سالمینمال دنیا ارزش غم نداره تنتون سلامت باشهانشالله اون بنده خدا هم هرچه زودتر سلامت کاملشو به دست میاره❤ 🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷
آلبالوترشی عضویت: 1398/09/24 تعداد پست: 2373 کاری که گفتم رو انجام بدین نتیجه را اطلاع بدین کاری رو که گفتی انجام دادم نشد.شما بمن درخواست بدید لطفا