2777
2789
سکته کرد

هیچی بنده خدااا یهویی یهوی بدوننن هیچچچ مریضی ..یهویی سکته کرد از دنیا رفت عمرش همینقدر بود 

شـوهـرم تنهـا آرامـش زندگیمـه💏                          🌼ما شآءَ اللَّهُ لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عروسی       رابطه جنسی اوایل ازدواج    

ینی چی مگ اوایل ازدواجتون رابطه نداشتین

از امروز پا در مسیر تغییر گذاشتم .خدایا خودت کمکم کن . دلم میخواد یه زن قوی بشم ک هیچ چیز و هیچ‌کس نتونه آزارش بده . یه زن شاد و پرانرژی .. اگه امضامو خوندی و مایل بودی یه صلوات برام بفرست تا به این خواسته بزرگم برسم .😘خدایا کمکم کن تو این مسیر ثابت قدم باشم .🙏 ۱۸ آذرماه ۱۳۹۹

خداروشکر همین ک سالمیم خوبه دیگه جیزی مهم نیس

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️

خیلی چیزا.سلامتی ،زندگی مستقل،شغل،خونه،مسافرت،زندگی بی دغدغه اینده،......

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

اوممم..انیمیشن ساز شدن بزرگترین آرزوی زندگیم بود که چون تو ایران به دنیا اومدم و اینجام خاکش کردم  و همچنین خواننده شدن

isn't it the point of life to seek what excites you? ..مگه این هدف زندگی نیست که دنبال چیزی باشی که تو رو هیجان زده میکنه؟(آنه شرلی)
2790
2778
2791
2779
2792