2777
2789
نه هر ۳۰ تا اب یه پیمانه شیرخشک اگه ابش کم باشه بچه یبوست میگیره و اگه ابش زیاد باشه اسهال میشه برا ...

اهان مرسی گلم الان جوابمو گرفتم

میترسم یهو شیرمو ول کنه نخوره 

تصمیم گرفتم هر ۶ ساعت بهش شسرخشک بدم شیرخودمم بخوره این وسطا

من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سه تا یعنی چقد؟؟؟ شیرخودمو میدم بهش میخواستم الان ک سیرنمیشه صبح و عصر و شب بدم ولی مقدارشو نمیدونم ...

چون شیر خودتو هم میدی مثلا صب ساعت ۹ دوپیمانه شیرخشک درس کن بهش بده باز ساعت ۱۲ عصر هم ساعت ۳ 

خدایا شکرت 
اها بچت دوماهشه انقدمیدی؟؟ شیر خودتم میخوره؟؟

الان سه  ماه و نیمه.....ولی از اول براش دو درجه زدم.بیشتر رو نمیخوره.آره شیر خودمم میدم چون شیرم کمه سیر نمیشه شیر خشک هم کنارش میدم

نه هر ۳۰ تا اب یه پیمانه شیرخشک اگه ابش کم باشه بچه یبوست میگیره و اگه ابش زیاد باشه اسهال میشه برا ...

هر ۴ ۵ ساعت ۶۰ تا بدم بخوره؟؟؟زیاد نیس؟؟

الان سه  ماه و نیمه.....ولی از اول براش دو درجه زدم.بیشتر رو نمیخوره.آره شیر خودمم میدم چون شیر ...

اهان شما هم شیرت میریزه رو لباست میبینی خیس شده؟؟؟اخه واسه من اونجوریه فک میکردم شیرم زیاده

چون شیر خودتو هم میدی مثلا صب ساعت ۹ دوپیمانه شیرخشک درس کن بهش بده باز ساعت ۱۲ عصر هم ساعت ۳ 

ن انقدر بدم وابسته میشه به شیرخشک هر ۶ ساعت یه بار میخوام بدم پس دوپیمانه منظورت اینه ۶۰میل بدم؟؟؟زیادیش نشه؟؟

هر ۴ ۵ ساعت ۶۰ تا بدم بخوره؟؟؟زیاد نیس؟؟

نه من خاهرم دخترشو شیرخشک میده هر دوساعت چون شیر خودشو نمیده ولی شما شیرخودتم میخوره بچه ات

خودت ببین کی بهتره همون موقع بده

خدایا شکرت 
ن انقدر بدم وابسته میشه به شیرخشک هر ۶ ساعت یه بار میخوام بدم پس دوپیمانه منظورت اینه ۶۰میل بدم؟؟؟زی ...

نه همون ۶۰ میل  خوبه دیگه ولی خب هر چی بزرگ تر بشه بیشتر باید بدی بهش

خدایا شکرت 
روش نوشته...مثلانودتاآب. سه پیمونه شیر

وای خدا اونو میدونم میگم اونی گ رو شیر خشک نوشته واسه کساییه که شیرمادر نمیخورن من میگم ب پسرم چقد بدم‌وقتس شیرخودمم میخوره

@7122zohre  

نه همون ۶۰ میل  خوبه دیگه ولی خب هر چی بزرگ تر بشه بیشتر باید بدی بهش

اخه شیر خودمم میخوره میترسم‌زیاد بدم اذیت شه یا ب اون عادت کنه شیرمو نخوره

ولی خب شب که میخواد بخوابه بده بهش بهتره چون هی دیگه بیدار نمیشه توی خواب برای شیر خوردن

اره اخر شب میدم بهش هرشب

اوایل ۹۰تا میدادم ک گفتن زیادیه

اره اخر شب میدم بهش هرشب اوایل ۹۰تا میدادم ک گفتن زیادیه

ربطی نداره شیر مادر میخوره یا نمیخوره شما هرروز یکی دوبار بهش شیر خشک بده تا چهار تا خط درست کن ببین هربار چند خط میخوره ازین به بعد همون مقدار درست کن.دختر من کلا شیر خشک میخوره روی شیشه شیر عدد داره مثلا یک دو سه چهار

من هربار تا خط پنج اب میریزم پنج پیمانه ام شیر خشک میریزم باید ببینی چقد میخوره

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن

اگه تعادلو رعایت کنی بیشتر شیر خودتو بدی و روزی یکی دوبار شیر خشک بدی یا بیشتر موقع خواب بدی  عادت نمیکنه

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن