نمی دونم شاید از پدرم محبتی ندیدم و تشنه محبت جنس مخالفم اینطوریه یا واقعا دلم یه تکیه گاه و همدم میخواد...دوست دارم یه نفر باشه باهاش شبا برم خیابون گردی و برم مسافرت و گردش براش تولد بگیرم
وقتی بیاد میفهمی مرد جماعت از حرف زدن بیزاره این زنه که تشنه حرف زدنه که متاسفانه بعد ازدواج گوشی برای شنیدن نیس
دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی
دلت خوشه ها شوهر هیچکدوم از اینارو نمیکنه با میژامه تا گردن بالاکشیده میشه فیلم میبینه وتخمه میشکنه ...
مگه فیلم ایینه عبرته😂😂😂😂😂😂نه بابا اینجویام نیس والا درسته همیشه عشق و عاشقی نیست،بی پولی داره بحث و دلخوری داره ولی روزای خوب،دور دور،حرفای خوب هم داره دیگه
بهترین کارو میکنی من در عجبم از اینایی که بهت پیشنهاد میدن دوست پسر داشته باشی! چقدر راحت به خودشون ...
این حرفت رو اصلا باور ندارم یه مرد پاک گیر اوردی جایزه داری،البته نه پسری که هیشکی نگاش نکنه واسه اون پاک باشه ها کسی که بتونه با کسی باشه ولی نره تازه پیدا کردی به سلامتیشم باید شک کنی