2777
2789
عنوان

دلم شوهر میخواد😊😊مجردا چیکار میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10022 بازدید | 89 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین کارو میکنی من در عجبم از اینایی که بهت پیشنهاد میدن دوست پسر داشته باشی! چقدر راحت به خودشون ...

آفرین. جامع و کامل 

گر مرد رهی میان خون باید رفت، از پای فتاده سرنگون باید رفت، تو پای به راه درنه و هیچ مپرس، خود راه بگویدت که چون باید رفت 
باهم بشینیم تخمه بکشونیم و حرف بزنیم🤣🤣

وقتی بیاد میفهمی مرد جماعت از حرف زدن بیزاره این زنه که تشنه حرف زدنه که متاسفانه بعد ازدواج گوشی برای شنیدن نیس 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

۲۱ سالمه نه اصلا نبودم باکسی

افرین که با کسی نبودی اینای که راحت با کسی دوس میشن به درد ازدواج نمی خورن چون ترک عادت مرضه

دام کله شون می چرخه هر وقت قسمت شه خودش میاد 

از طریق دوستی شوهر پیدا نکن

یه صلوات برای سلامتی همه مامانای گل بفرستید و مامان منم مهمون کنید  
دلت خوشه ها شوهر هیچکدوم از اینارو نمیکنه با میژامه تا گردن بالاکشیده میشه فیلم میبینه وتخمه میشکنه ...

مگه فیلم ایینه عبرته😂😂😂😂😂😂نه بابا اینجویام نیس والا درسته همیشه عشق و عاشقی نیست،بی پولی داره بحث و دلخوری داره ولی روزای خوب،دور دور،حرفای خوب هم داره دیگه 

بی_انصاف_نباشیم#  

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

ما که هرچی دیدیم برعکسه.

عزیزم واقعیت ها همیشه اونی نیست که به ظاهر ما میبینیم!

شاید فقط یک روی سکه رو دیدی!

من به حقانیت وعده ی خدا شک ندارم

سیدالشهدای مقاومت، حاج قاسم سلیمانی، انظر الینا...
بهترین کارو میکنی من در عجبم از اینایی که بهت پیشنهاد میدن دوست پسر داشته باشی! چقدر راحت به خودشون ...

این حرفت رو اصلا باور ندارم یه مرد پاک گیر اوردی جایزه داری،البته نه پسری که هیشکی نگاش نکنه واسه اون پاک باشه ها کسی که بتونه با کسی باشه ولی نره تازه پیدا کردی به سلامتیشم باید شک کنی

یاد من باشد کاری نکنم که به قانون زمین بر بخورد
مگه فیلم ایینه عبرته😂😂😂😂😂😂نه بابا اینجویام نیس والا درسته همیشه عشق و عاشقی نیست،بی پولی داره ...

نه بابا نداره اون وقتایی هم اون حرفا هست بدون چیز دیگه ای فشار اورده😂😂😂  

یاد من باشد کاری نکنم که به قانون زمین بر بخورد