2777
2789
عنوان

شیر خشک یا غذا

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 27 پست
یکبارگی شیشه شو بنداز بالا کمد و هر چی گفت بگو اقا بدجنسه یا فلانی برده تش من پسرم اقد وابسته بود ک ...

کردم همه اینکارارو😑

کو گوش شنوا خاهر

شبارو چیکارکنم

هر یک ساعت شیر میخاد

ندم انقد گریه میکنه ب نفس نفس میفته

یه مازندرانی باتعصب😎🙌                               امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ربطی ب واکسن نداره اشتباه منو نکن منم پسرم اینجوری شد نمیدونستم همه میگفتن لج کرده شیر نمیخوره ...

عزیزم میشه بگی چه دارویی دادی به بچت اسم داروش؟بچه منم از چهل روزگیش تا الان که دوماهشه شیر نمیخوره خیلی کم بد و فقط تو خواب میخوره

وزن 86-83-80-79-77-76-72-70-69وزن هدف55
عزیزم ربطی ب واکسن نداره اشتباه منو نکن منم پسرم اینجوری شد نمیدونستم همه میگفتن لج کرده شیر نمیخوره ...

سلام گلم .میشه منم راهنمایی کنی پسر منم از همون اول سینما نگرفت با سرنگ و قاشق بهش میدادم یک ماه گذشت نگرفت منم دیگه شیشه دادم شیشه هم بد میگیره غر میزنه و میخوره متخصصم بردم گفت چون وزن گرفته یعنی داره خوب میخوره

سلام گلم .میشه منم راهنمایی کنی پسر منم از همون اول سینما نگرفت با سرنگ و قاشق بهش میدادم یک ماه گذش ...

پسر منماول وزن گیریش خوب بود بعد کم کم دیگه نگرفت چون کلا تو کل روز فقط شاید ۳ یا ۴ بار شیر میخورد نوزاد دوماهه ک باید ی عالمه بخوره...تا اینکه رفتم دکتر گفت اسید معدش زیاده شربت راینیتیدینو فقط یادمه بهم داد ک بهش دادمو بهتر شد دیگه کم کم خورد الان ک ی سالشه میخوره دیگه

کوچیک ترین مرد زندگیه من پسرم
شب تا صب سینه مو میخوره

چون گرسنه س 

میچسبه بهت 

من وقتی دخترم سیرباشه اصلاطرفم نمیادمیره بازی اماوقتی گرسنه باشه بهانه میگیره ومیچسبه بهم الویتم اول عذابرابچه س بعدکارتوی خونه 

صبحانه مثلافرنی بده یامن نون راتوی چایی نرم میکنم مربادوست داره یاپنیر کم نمک بهش میدم 

بیچارم کرده از پستونک خوشش نمیاد

والا من اوایل با سرنگ و قطره چکون شیر خشک میدادمش

اقد دادم ک عادت کرد ب طعمش و یواش یواش از هشت ماه مجبور شد شیشه بگیره و ده ماهش بود کامل سینمو ول کرد و شیشه خورد

کردم همه اینکارارو😑 کو گوش شنوا خاهر شبارو چیکارکنم هر یک ساعت شیر میخاد ندم انقد گریه میکنه ب ...

عزیزم

ولش کن هر وقت خاست بندازتش

من خودم تا سه سال و نیم شیشه نیخوردم

قشنگ یادمه

سر شیشه شو ببر...از سرش میفته

عزیزم ولش کن هر وقت خاست بندازتش من خودم تا سه سال و نیم شیشه نیخوردم قشنگ یادمه سر شیشه شو ببر. ...

انگار هر چی میگذره وابسته تر میشه.همش میگه جوجو😐

حتما امتحان میکنم سرشیشرو میبرم

مرسی خاهری😘😘😘

یه مازندرانی باتعصب😎🙌                               امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵