2777
2789
عنوان

بارداری

143 بازدید | 20 پست

سلام دوستای گلم من تازه یه هفته فهمیدم باردارم رفتم دکتر ولی ازم سونو نگرفت 😭مگه نباید جلسه اول که میری سونو بگیرن؟من خیلی نگرانم الان اصلا نمیدونم چند وقتمه نمیدونم سالمه بچه یا نه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آزمایشم مشکوک بود بتا ۲۵ بعد بی بی چک گذاشتم مثبت شد 

خب چون بتا پایین بوده احتمالا هفته های اولته خوب نیست که الکی سونو بنویسن کار خوبی کرده ننوشته چند هفته دیگه مینویسه که ان شالله قلبشم تشکیل شده باشه . من تا ۶هفته تو سونوم نشون نمیداد و دکتر گفت پایین ۵هفته نشون نمیده 

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
من دوست داشتم جلسه اول سونو بشم حداقل بفهمم چند وقمه

اصلا خوب نیست فقط استرس الکیه.اتفاقا دکتر خییلی دکتر خوبی بوده ک اینکار ونکرده اسم کاربریت مث مال منه

تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم

با این اوصاف تو تا به آخر بارداری برسی مجنون میشی 😆 

اپلیکیشن اوما رو دانلود کن یه مرجع کامل از همه اون چیزایی که باید بدونی هست اطلاعاتتو وارد میکنی و بهترین تاریخ هایی که آزمایش و سونو ها و غربالگری ها و… که اثر بخشی درست داره و نیاز هست رو بهت میگه

سن بارداریت اینکه الان جنین توی چه وضعیتیه یا میزان افزایش وزنت رو ثبت میکنی یا آخرا از لگد شمارش استفاده میکنی کلا یه پرونده کامل از بارداریت داری

اینجا هر کس با هر اطلاعاتی نظر میده ولی توی اون اپلیکیشن میتونی سوال بپرسی پزشک متخصص جوابت رو میده فقط مشکلش اینجاست که نسخه ios نداره من توی گوشی شوهرم نصبش کردم 

اصلا خب نیست فقط استرس الکیه.اتفاقا دکتر خییلی دکتر خوبی بوده ک اینکار ونکرده اسم کاربریت مث مال منه

اره عزیزم اسممون مثل همه چون من هر اسمی میدادم قبول نمی کرد من ۱۸ ماه پیش پری شدم این ماه نشدم با امروز شیش روز عقب انداختم شما میدونی الان چند وقتمه؟