2777
2789
عنوان

دل شکستین ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 36 پست

اره 😢 ولی کم بوده بیشتر دلم شکسته

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به طرز عجیبی اعتقاد دارم ک  هر کاری کنی  هر حرفی بزنی  تا همون اتفاق چ خوب چ بد بر ...

اره دقیقا

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

معمولا باکسی کاری ندارم ولی اگه بخوان اذیتم کنن به بدترین نحو ممکن جواب میدم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

من با شوهرم دوست شدم وابسته شد بعد سه سال مثل تو ته گفتم اینقد گریه کرد بعد دلم سوخت برای گریه هاش بخاطر گریه هاش بله گفتم الان از زندگیم راضی هستم ولی میتونستم بهتر از اینها زندگی بسازم اشکال نداره خوشبختی مهمه عذاب وجدان نداشته باش شاید حکمتت تو این بوده خوب بود از روی دلسوزی بله میگفتی هر دوتون خوشبخت نمیشدین گوش کن این راهی که تو رفتی و منم رفتم ولی کار درست رو تو کردی میگزره زمان دوای درده فراموش میشه 

از نامزد سابقم جدا شدم میدونم خیلی ذوسم داشت ولی ن سرکار میرفت ن چیزی رسما من زن مادرش بودیم منم چون پدر نداشتم ترسیدم عروسی کنم دوسشم نداشتم بخاطر فرار از زیر دست دایی ها نامزد شدم ولی بعدش جداشم خیلی بیرحمانه ترسیدم عروسی کنم با بچه برگردم و جایی نداشته باشم

۲۰😐😂😂 😁 ناخواسته شکوندم خودمم نفهمیدم

عه ولی دیشب که دیدم فکر کردم دیگه نهایت 18 سال دارین

توی هر ضرر باید ،استفاده ای باشه ♫ باخت باید احساس ِفوق العاده ای باشه ♫ آه فاتح ِ قلبم ،فکرشم نمیکردی ♫ رام کردن این شیر ،کار ساده ای باشه ♫ آه چشمه ی طوسی ، آه چشم ویروسی ♫ بعد از این به هر دردی ، مبتلا بشم خوبه ♫ مبتلا بشم مُردم ، مبتلا نشم مُردم ♫ از تو درد لذت بخش ، هرچی میکشم خوبه ♫ من یه بچه ی شیطون ، توی کوچه ها بودم ♫ عشق تو بزرگم کرد ، عشق تو هلاکم کرد ♫ جیک جیک ِ مستونم ، بود و عشقِ بازیگوش ♫ مثل ِ جوجه ی مُرده ، توی باغچه خاکم کرد ♫ آفرین به این زور و آفرین به این بازو ♫ آفرین به این چشمو ، آفرین به این ابرو ♫ با تو هیچکس جز من ، بی سپر نمیجنگه ♫ با تو هیچکس از این ، بیشتر نمیجنگه ♫ با جنون در افتادن ، باز کار دستم داد ♫ آه فاتح قلبم ، عشق ِ تو شکستم داد