2777
2789
عنوان

کسی از کیش هست لطفا یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 41 پست
شما کیش زندگی میکنی عزیزم؟ یعنی به سایت هواشناسی نباید اکتفا کرد؟

بارونای اینجا اکثرا غیرقابل پیش بینیه

البته بازم فک کنم تو این هفته احتمالا بارش دادن ولی خب معلوم نی

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
خب جنگ و کشتی و روستوران و موزیکش که به پاست جنگ پرشینم برید حتما لذیت میبرید

مرسی عزیزم

آخه موسیقی اینجا هم هست میخواستم برم از ساحل زیباش لذت ببرم.خدا کنه حداقل یه روزش آفتابی باشه😐

عهد نابستن از آن به که ببندی و نپایی♻️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بارونای اینجا اکثرا غیرقابل پیش بینیه البته بازم فک کنم تو این هفته احتمالا بارش دادن ولی خب معلوم ...

آهان پس یعنی احتمالیه

با این حساب به نظرت لباس گرم مثل کاپشن یا بارونی بردارم برای دخترم یا اونطوری سرد نمیشه

برید حتما بهتون خوشبگذره متاسفانه رابطه من با دوستم خراب شده وگرنه تو گردشگری میگفتم کاراتونو اوکی ک ...

مرسی عزیزدلم ایشالله مشکلت حل بشه با دوستت مرسی از لطفت

آهان پس یعنی احتمالیه با این حساب به نظرت لباس گرم مثل کاپشن یا بارونی بردارم برای دخترم یا اونطوری ...

ی سوییشرت سبک کافیه 

براخودتونم اصلا لباس گرم لازم نی

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
پس تابستونا هواتون چطوره

جهنم😁

بیا راجع بهش حرف نزنیم😅

جهنم😁 بیا راجع بهش حرف نزنیم😅

من مرداد چندسال پیش رفته بودم

دم ساحلش لخت خوابیدم که برنزه بشم جزغاله شده بودم تمام بدنم تاول زد دوهفته درد و سوختگی کشیدم بدترین خاطره زندگیم بود.بدنم عفونت کرده بود آب بدنم کشیده شده بود اصلا یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی😖😖😖😖