2777
2789
عنوان

داستان زندگی من

475 بازدید | 38 پست

توهین.ممنوع#  

از وقتی خودمو شناختم‌ ازش خوشم مییومد همینجوری الکی ده سال ازم بزرگ تر بود تقریبا ۱۳ ساله بودم اونموقع حسم کمتر بود ولی هرچی بزرگ تر میشدم حسم بیشتر میشد و نگاهای زیر زیرکی اون باعث میشد با خودم فکر کنم اونم دوسم داره هه چه خوش خیال بودم من بالاخره زمان گذشت و من اتفاقی جریانو به دختر داییم گفتم اونم گف چرا بهش زنگ نمیزنی؟زنگ بزن نظرشو بدون گفتم چی بگم بهش گفت بگو من دوست دارم نظرت راجبم چیه؟

میشه برای سلامتی آقا امام زمان و خواهرم که مریضه دو۲ تا صلوات بفرستی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاد خودم افتادم

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

منم مث این خلا تصمیم گرفتم بعد کلی زحمت بهش زنگ بزنم اونم از یه سیم کارت مخفی

خوب بعدش

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 

برای بار بعد بهش زنگ زدم گفت خراب خانوم دیگ بهم زنگ نزن من دیگ زنگ نزدم ویاد گرفتم با مردا مث خودشون باید رفتار کرد

میشه برای سلامتی آقا امام زمان و خواهرم که مریضه دو۲ تا صلوات بفرستی؟