2777
2789
عنوان

ای یو دی

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 42 پست
ک پاره میشداعصابم بهم میریخت یاشوهرم مراعات نمیکرد انقداورژانسی میخوردم الان هم ای یو دی دارم هم ک ب ...

خب شاید اشتباه استفاده میکردید یا مارک بدی بوده پاره شدنش محاله 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی دو ماه اول جلوگیری نمی کنه ؟ دکترتون گفت؟

من دو ماه جلو گیری دیگم کردم تا خوب ای یو دی با رحم جور بشه بعد دیگه وقتی رفت پیش دکتر معاینم کرد گفت برو این دفه خیالت راحت باشه دیگه حامله نمیشی

عذر می خوام یعنی شما هم ای یو دی دارید و هم ک استفاده می کنید ؟

اکثرمواقع ک هم برمیداریم من چندشم میشه بله دوتاروشم داریم خواهرمن با ای یودی باردارشد البته خواهرم وسیله سنگین برداشته بودای یودی دراومده بود

آخه مثلا می خوام از ک خلاص بشم ...بعد هم به همسرم گفتم...

به همسرت بگو نطرم عوض شدنمیذارم ایشون ک برداره ولی شمادیگه ازپیشاب خیالت راحت 

درضمن باای یودی درصد حاملگی کمه.مگر اینکه دربیاد اونم باوارسی نخش معلوم میکنه سرجاشه سری اول که من گذاشتم بعدسه ماه یادم رفت وسیله سنگین برداشتم دراومد من ازدرددل داشتم میمردم سونودادم دیدم دراومده به این اسونیا ادم باردارنمیشه ک واسه پیشگیری اصلا مناسب نیست ببخشیدمخصوصا برا مرداکه گرمن

یعنی چقدر سنگین؟ خب گاهی آدم چیزی رو جابجا می کنه 😨😨

وقتی برمیدارید روشکم نگیرید سعی کنید ازدستون وزانوهاتون کمک بگیرید وقتی هم چیزی رو هل میدید مثلا من خودم کمد یابوفه رو هل میدم براجابجای، اززانو کمکم بگیرید نه کمر یاشکم .بچه بیشتراز۱۲ کیلورو روشکم نگیریدبهتره به پهلوتون تکیه بدید .زوددرنمیاد

الان پسرکم 12 کیلو است باید بغلش کنم ...باید از دکتر بپرسم

بپرسید اما روشکم نگیریدمشکلی نیست به سمت پهلوبگیرید اصلا سختی نداره پسرمنم یه ساله بودگذاشتم بعضی وقتام‌مجبوربودم بغلش کنم هنوز گاهی بغل میکنم سخت نگیر هیچی مشکلی پیش نمیادبهترین روش پیشگیریه اگه با ک ۵۰درصداحتمال بارداری باشه با ای یودی ۹۹/۹هست تقریبا صفر 

موفق باشی