2777
2789
عنوان

علت بدرفتاری دیگران !

3627 بازدید | 18 پست

این شما هستید که به مردم می آموزید چگونه با شما رفتار کنند.

"هر وقت حس کردید که اطرافیانتان با گفتار و رفتارشان از شما سواستفاده می کنند از خود بپرسید :

"چه کرده ام که به آنان اجازه سواستفاده از خود را داده ام.

"مادام که خود را در قبال واکنش دیگران خود را مسئول ندانید تردید نکنید.

که همچنان تحت سیطره و نفوذ اطرافیانتان قرار خواهید داشت.

نوچ اشتباس

بعضيا مشكل دروني دارن دستتو بزني تو عسل بكني توو حلقشون باز گاز ميگيرن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بیشعوری ذاتی کسی رو مانمیتونیم مدیزیت کنیم یا عاملش باشیم افرادی رو میگم که همه از دستش عاصی هستن 

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.

والا خواهرشوهر من روز خواستگاری اولین بار بود منو میدید یه جوری نگام میکرد انگار من متعفنم! هنوزم همونجوریه!

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

نوچ اشتباس بعضيا مشكل دروني دارن دستتو بزني تو عسل بكني توو حلقشون باز گاز ميگيرن

احتمال داره که از مهربونی زیاد شما وقیح تر شده باشن . احتمال داره از سکوت شما برداشت بد کرده باشن

احتمال داره که از مهربونی زیاد شما وقیح تر شده باشن . احتمال داره از سکوت شما برداشت بد کرده باشن

يسري ها ها هم هستن كلا كاري به كارشون نداري باهاشم هم صحبت هم نيستي  ولي بازم ميپرن بهت

اينا مشكل دروني نيست چيه پ

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

والا خواهرشوهر من روز خواستگاری اولین بار بود منو میدید یه جوری نگام میکرد انگار من متعفنم! هنوزم هم ...

افرادی که دیگران رو تحقیر میکنن با اینکار دارن فقط ناراحتی و عدم موفقیت خودشون رو نشون میدن. درسته ؟

يسري ها ها هم هستن كلا كاري به كارشون نداري باهاشم هم صحبت هم نيستي  ولي بازم ميپرن بهت اينا م ...

صد درصد مشکلاتی با خودشون و زندگیشون دارن که به صورت عقده در رفتارشون با شما نمایش میدن و احتمال حسادت در اینطور موارد بسیار بالاست ‌. چون اصولا افراد به شخصی که حسادت میکنن بیشتر میپرن به اصطلاح . مهم برخورد ما که از کنارشون رد شیم ؟  جواب بدیم ؟  ما هم بپریم بهشون ؟ 

چیکار کنیم که ادامه ندن ؟  بی محلی بهترین گزینه ست ؟   باید بسنجیم

افرادی که دیگران رو تحقیر میکنن با اینکار دارن فقط ناراحتی و عدم موفقیت خودشون رو نشون میدن. درسته ؟

فقط با من اینطوریه. وگرنه عاشق عروسای خاله اشه. رفتارشو تو جمع با اونا و خودم دارم میبینم. 

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

فقط با من اینطوریه. وگرنه عاشق عروسای خاله اشه. رفتارشو تو جمع با اونا و خودم دارم میبینم. 

حسادت  میتونه باشه . میتونه این باشه که شما باب میلش نبودین !   که این اصلا مهم نیست . شما در جوابش چی کار میکنی ؟  دوست دارم بدونم

این احتمالات ک شما میگی مربوط به همه ی افراده ... من الان بیام به یکی همیشه مهربونی کنم لطف کنم دوسه ماه تمام، یه بار بیام درحقش لطف نکنم عادی باشم ازمن طلبکار میشه
یا وقتی یکی قضاوتم کرد یا اذیت کرد من سکوت کنم معلومه بیشتر برداشت بدمیکنه

اما یه سری افراد هستن که ذاتا مشکل دارن معمولا همه هم تو فامیل اینجور افرادو میشناسن.. اونها رو مانمیتونیم تغییر بدیم با اصلاح رفتارمون!! بلکه فقط خدا# باید تعییرشون بده که نمیده. یه معجزه میتونه تغییرشون بده

یه مثال مادرشوهرمن ادم عصبی هست. یه کلام نمیشه باهاش صحبت کرد. مشکل داره حسودس میکنه هرکی خوشبخت باشه حسودی میکنه و زندگیای تمام  زن برادراشو بههم ریخته  اخر سر پردشوهرم برش میداره میبرتش برو بیابون خونه میسازه الانم اونجان سال به سال نمیان دیدن اقوام یعنی کسی دوست نداره بیاد!
حالا برامادرشوهرم وضعیت حاد هست  خودتون بسنجین دیگه درجه بندی داره این حجم از مشکلات روانی. 

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.
این احتمالات ک شما میگی مربوط به همه ی افراده ... من الان بیام بهییکی همیشه مهربونیکنم لطف کنم دوسه ...

بله خوب در  اینطور موارو که این آدم با هیچکس ،  هیچ سازشی نداره قطعا مشکلات روانی حاد داره‌. منظور من تو این تاپیک آدم های معمولی هستن که در ظاهر هم زندگی سالمی دارن ولی ممکنه همین آدمها ما رو آزار بدن و به خاطر عکس العملی که از ما می بینن  رفتار بدشون رو ادامه بدن یا حتی بعضی ها بدتر هم میشن .

والا که مادرشوهر شما با این تعریفات جزو بیمارهای روانی محسوب میشه و در اینطور موارد فقط باید فاصله رو دورتر کرد

بله خوب در  اینطور موارو که این آدم با هیچکس ،  هیچ سازشی نداره قطعا مشکلات روانی حاد داره ...

درسته بنده هم همینکارو کردم

منتها راجع به افراد فامیلش هرچند بارها راجع ب من ممکنه قضاوت کرده باشن اما من با صبوی و مهربونی و احترام سعی کردم ون ذهنیت بدی ک مادرشوهرم و برادرش از من ساخته بودن دور کنم و خیلی خیلی موفقشدم هیچ وقت خطاهاشونو به روشون نیاورد مبا محبت و خوش زبانب و احترام زیاد الان میتونم به جرات بگم شوهرم هم حمایتم نکنه اقوامش همیشه حمایتم میکنن زنعمو و زن دایی و دایی های شوهرم و پدربزگش

حرفتونو قبول دارم راجع ب افراد معمولی.

درسته بنده هم همینکارو کردم منتها راجع به افراد فامیلش هرچند بارها راجع ب من ممکنه قضاوت کرده باشن ...

میدونید در مقابل آدمایی که مشکلات روانی دارن راه و روش مشخصه . و شما دقیقا زمانی که دیگران شما رو با حرفاشون آزرده میکردن هوشمندانه عمل کردین و خودتونو راحت کردین .

اینکه آدم یاد بگیره در مواجهه با هر آدمی چطور عکس العملی نشون بده خوبه . مثلا کسی که زخم زبون میزنه !  کسی که فحش میده !  کسی که قصد سو استفاده مالی از شما داره و....

دوست داشتم واقعا به جای این همه تاپیک درد و دل از خانواده شوهر هر کسی بیاد تجربیاتشو یاد بقیه بده . 

چون یه زمان هست من هزار تا کتاب میخونم ولی یه کسی یه تجربه داره که تو هیچ کدوم از اون کتابا نیست.