2777
2789
عنوان

خانمای که سه سال ازدواج کردن یا بیشتر.بیاید لطفا...

| مشاهده متن کامل بحث + 1403 بازدید | 142 پست
پس مشکل زیاد داری درک نمیشی همین. وگرنه حال بهم خوردن جفتتون از زندگی بهونه ست

ما اصلا خیلی زود ازدواج کردیم

هنوز حودمون رو نشناخته بودیم نمیدونستیم از زندگی چ میخواییم چ برسه ب اینکه بخواییم بدونیم از شریک زندگمیون چ میخواییم

اون اهل حرف زدن و بیرون و شلوغی و ایناست

من عاشق تنهایی ,تاریکی ,جمعهای دس چین هستم

اون اصلا عشق غربه

من عشق شرق

نمیخوام کسی دوسم داشته باشه،همین ک درکم کنن کافیه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش خانومها ی ذره از عقل شما رو داشتن نمیدونید چ حالی میشم وقتی تاپیکای میبینم تو سایت ک ملت میان ت ...

نه به اونام حق بدین بعضی وقتا جوری ادمواتیش میزنن دیگه ادم نمیتونه خودشو کنترل کنه منم خیلی شده جوابشونو بدم ولی باز تاحدامکان خودموکنترل کردم و شوهرم یه جوابی داده بهشون که تا الان هیچ وقت اون حرفاروتکرارنکردن میدونین تنها ازخدامیخوام یه ساعتمم بدون شوهرم نگذره من زودترازاون بمیرم چون واقعا جوری باهام رفتارکرده که هیچ احدی نتونسته به خودش اجازه بده غرور منو زیرسوال ببره یه روز اون نباشه تموم من نابود میشه خدا مردای خوبو همیشه سلامت کنه سایش بالاسرخانوادش باشه

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   

ما پنج ساله ازدواج کردیم از اول بنا رو گذاشتیم قهر نکنیم مگه ی ساعت شاتم کمتر،،معذرت خواهی کنیم از هم ،فحش ندیم،و احترام و احترام همین خدارو شکر تا حالا اجرا کردیم 

نه به اونام حق بدین بعضی وقتا جوری ادمواتیش میزنن دیگه ادم نمیتونه خودشو کنترل کنه منم خیلی شده جواب ...

هر کاری خودتون میخوایین بکنین

پای شوشو رو وسط نکشین خواهشا

نمیخوام کسی دوسم داشته باشه،همین ک درکم کنن کافیه...
شما كه ي قانون جذبي هستي و مدرسي چرا اينو ميپرسي ديگه شاه كليد دست خودته

عزیزم این تاپیک قدیمی بوده از بچه های قبلی  کلی امروز گشتم تا پیداش کردم .

گذاشتم که همه استفاده کنن

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم از خدایم فرشته ههایم؛میکاییل جبرییل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم  استادانم مطلب برازنده اسبقی حلت  آزمندیان اقای عزیز عباسمنش  از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنونم همسرم  مرسی که هستی. 
حقیقت تلخه دیگه بعد از ظهری نشسه بوددیم داشتم ب پسرم تخم مرغ میدادم یهو گفت تو هم از زندگی حالت بهم ...

شاید زندگیتون زیادی یکنواخت شده خانومتون چندسالشه

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین