2777
2789

برو دکتر 

منم فکر میکردم سودایی هستم و غلبه سودا دارم 

اما وقتی رفتم دکتر گفت قدیم بود که مردم سرد بودن یا گرم الان هرکس چنتا مشکل داره 

من خودم بالا تنم غلبه صفرا داره 

پایین تنم و دستام غلبه سودا 

گوارشم غلبه بلغم 😐

طبعم هم بلغم هست 😐

تیکر برای کنکوره 😂😅 ‏پشت هر دختر قوی و مستقلی یه دختر کوچولوی شکسته هست که مجبور شده یاد بگیره چطورباید دوباره رو پاهاش وایسته و به هیچکس تکیه نکنه...
برو دکتر  منم فکر میکردم سودایی هستم و غلبه سودا دارم  اما وقتی رفتم دکتر گفت قدیم بود ک ...

اصلا مشخصه که سودا دارم هم قد کوتاهم هم لاغرم دست و پام سردن همه علائم سودا رو دارم از اونجا فهمیدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا مشخصه که سودا دارم هم قد کوتاهم هم لاغرم دست و پام سردن همه علائم سودا رو دارم از اونجا فهمیدم

البته فکر کنم سودا قد بلنده 

منم چیزای ظاهریم و اخلاقیم سودا و صفرا بود که منو مادرم به این نتیجه رسیدیم من سودام 

ولی بلغم بودم 

تیکر برای کنکوره 😂😅 ‏پشت هر دختر قوی و مستقلی یه دختر کوچولوی شکسته هست که مجبور شده یاد بگیره چطورباید دوباره رو پاهاش وایسته و به هیچکس تکیه نکنه...

به هیچ عنوان برای خودت درمان نکن حتما برو دکتر طب سنتی 

نه از این الکیا 

کسی که دانشگاه رفته درس خونده مهر داره 

البته فکر کنم سودا قد بلنده  منم چیزای ظاهریم و اخلاقیم سودا و صفرا بود که منو مادرم به این نت ...

نه برای سودا قد متوسط و کوتاه هست و کسی که سودا داره هیچ وقت چاق نمیشه

من مزاجم سودا و غلبه سودا هم دارم

یه طبع داریم یه غلبه مزاجی 

منم همین تصور رو از خودم داشتم 

اما نبودم 

اگه میخوای به تعادل برسی به نظر من برو دکتر 

به هیچ عنوان برای خودت درمان نکن حتما برو دکتر طب سنتی  نه از این الکیا  کسی که دانشگاه ...

من تو اینترنت هم مزاج شناسی زدم گفتن مزاجم سرد و خشکه آخه درسته هم موهام کم پشته هم رشد بدنم کنده آخه اینا از علائم سودا هستن 

[QUOTE=115801669]یه طبع داریم یه غلبه مزاجی  منم همین تصور رو از خودم داشتم  اما نبودم  اگه میخوای ...[/QUOTE آره اگه برم دکتر خیلی بهتره ولی تا یه مدت سعی میکنم فقط گرمیجات بخورم چون بدنم از سرما میلرزه آخه تو خونمون فقط من سردمه خانوادم همشون گرمشونه