2777
2789
عنوان

کی با رازیانه جواب گرفته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 19 پست
منم هم پرولاکتین ام بالاس هم کم کاری تیرویید دارم. برای کم کاری هر روز صبح ناشتا لووتیروکسین. برای پ ...

خب امتحاپ کردی وقتی داروها رو قطع کنی روال طبیعی بدنت درست شده یا نه؟

مثلا پریودت بدون دارو منظم شده یا تیرویید و پرولاکتینت نرماله؟چن وقته دارو مصرف میکنی؟!

من دوسالی میشه درگیر این چیزام بعد سقط دیگه روحیه مو از دست دادم خسته شدم

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
چطوریه؟

اگر اشتباه نکنم دوتا پیاز زرد متوسط از وسط قاچ کن بریز توی قابلمه آب جوش درشو بزار بعد از پنج دقیقه بریز توی لیوان روزی دو بار 

نیم ساعت قبل از ناهار و شام

در روزهای پریودی نخور

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب امتحاپ کردی وقتی داروها رو قطع کنی روال طبیعی بدنت درست شده یا نه؟ مثلا پریودت بدون دارو منظم شد ...

چون تو سیکل آی وی اف بودم که فهمیدم مشکل دارم جرات ندارم دارو ها رو قطع کنم. با این روش پیش میرم تا تنظیم بشه و بتونم ادامه سیکل آی وی اف ام رو ادامه بدم. جنین فریز کردم تا شرایطم خوب شه

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه
چون تو سیکل آی وی اف بودم که فهمیدم مشکل دارم جرات ندارم دارو ها رو قطع کنم. با این روش پیش میرم تا ...

عزیییییزم ان شا الله که بسلامتی و خوشی این روزا رو سپری کنی

امیدوارم یه روزی که خیلیم دور نیس یه لحظه ب خودت بیای ببینی با دوتا تربچه ناناز عمیقا حس خوشبختی و ارامش داری❤

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
عزیییییزم ان شا الله که بسلامتی و خوشی این روزا رو سپری کنی امیدوارم یه روزی که خیلیم دور نیس یه لح ...

فدای محبتت عزیز دلم. انشا... شما هم به آرزوهای دلتون برسید.

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه