2777
2789
عنوان

این چیه👈عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 27 پست

نمیدونم بخورم خوبه یا نه یکیشا شکستم توشم خیلی سفته

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوز هندیه.  من رنده میکنم ازش میزنم به مرغ. طبعش گرمه

واقعا خیلی سفته رنده نمیشه

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 

جوز هندیه

اره برای ناباروری خوبه طبعشم گرمه

یا له کن یا رنده کن بریز توی غذا خوش طعمه

_شاهین،شاه من؟ +جانم دلی،دلنازم؟_به نظرت رنگ چشمای بچمون چه رنگی میشه؟قهوه ای مثل من یا طوسی مثل تو؟🙃❤+ترکیب من و تو عزیزم،رنگ گوهی😐😂والاااا مگه ترکیب قهوه ای و طوسی چیزی جز گوهی میشه؟😂😂      عاشق شدم کاش ندونه~دست دلم رو نخونه~اگه بدونه میدونم~دیگه با من نمیمونه♥️                         دیوونه اگه بری دیگه دلخوشی برام نمیمونه~این و بدون که دوست دارم من دیوونه~هیچکسی قدرت و مث من نمیدونه♥️  من با تو هستم و با تو این دنیارو عشقه❤😍💍         تتلیتی اصیل😬👨‍🎤  ❤sh💍    نو بهار است در ان کوش که خوشدل باشی~که بسی گُل بدمد باز و تو در گِل باشی                                        تیکر یلداااااایی🍉😁آی لاو یو یلدا😂🍉یلدا آی لاو یو🍉😁بنده عاشق یلدا یا همون شب چله ی خودمون اَستممم🍉😂 آخ تو شب یلدای منی~دیوونه ی دوست داشتنی😁😍ای انار انار دون دونه از فردای خود کسی چه میدونه😅🍉آی انار انار بیا به بالینم شبنم گل نار بیا به بالینم😁🍉

این شکلی نیس 

یه بار تو خونه عروس داشتن یه تیکه از این جوز رو میکوبیدن من اونجا نشسته بودم از بوش حالم بد شد تا دو ساعت بالا میاوردم خیلی خطرناکه کم ازش استفاده میکنن خیلیا مثل من میشن 

Log kehtay hain main bohot bolti hoon kya karon jo dil main ata hai bol deti hoon 😝( همه میگن من زیاد حرف میزنم چیکار کنم هر چی به دلم میاد میگم ) من مهربانم با من مهربان باشید 😍😘
یه بار تو خونه عروس داشتن یه تیکه از این جوز رو میکوبیدن من اونجا نشسته بودم از بوش حالم بد شد تا دو ...

عزیزم این که اصلا بو نمیده

عزیزم این که اصلا بو نمیده

اگه جوز باشه وقتی بکوبیش خیلی بو میده

Log kehtay hain main bohot bolti hoon kya karon jo dil main ata hai bol deti hoon 😝( همه میگن من زیاد حرف میزنم چیکار کنم هر چی به دلم میاد میگم ) من مهربانم با من مهربان باشید 😍😘