2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اول زبان یاد بگیر پدارک تحصیلی تو درستت کن . بعد ب

باردار شو قبل ۴ ماهگی برو اونجا . زایمان کن اقامت داعم بگبر کانادا خرج داره دور بر کم کم ۸۰۰ ۹۰۰ میلیون

خسته از همه ی آدما . ونیاز مند بهشون. فقط دخترام  
اول زبان یاد بگیر پدارک تحصیلی تو درستت کن . بعد ب باردار شو قبل ۴ ماهگی برو اونجا . زایمان کن اقام ...

۹۰۰میلیون داشتم ک نمیومدم اینجا من ۹میلیون ریالم ندارم 😖

۹۰۰میلیون داشتم ک نمیومدم اینجا من ۹میلیون ریالم ندارم 😖

خوی عزیزم رفتن ساده نیست . ولی کلا حتی اگه قرار بود مجانی اونجا میرفتی باید حتما زبان یاد بگیری خیلی مهمه .خیلی . کتاب خود اموز بگیر خونه اوغات فراقت بخون. خودش یه تسکین . دلخوشیه

خسته از همه ی آدما . ونیاز مند بهشون. فقط دخترام  

متاسفانه چند سالیه که  ذائقه مردم به سمت ترجیح راحت طلبی ، دنیا زدگی و اشرافیگری تغییر کرده واین واقعااا بده

دیگه هیشکی به اون چیزی که داره قانع نیست،همه یه شبه میخوان فقط به خورو خواب و خشم و شهوت دست پیدا کنن و فقط دنیا تو چشم همه ست،طبیعیه که خیلیا نمیتونن برسن و نتیجه ش میشه افسردگی و مشکلات روحی

تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲

متاسفانه چند سالیه که  ذائقه مردم به سمت ترجیح راحت طلبی ، دنیا زدگی و اشرافیگری تغییر کرده وای ...

شهوت یا شهرت😅؟

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
با دیپلم؟؟؟؟  چرا فکر میکنید اونجا برای ما ایرانی ها فرش قرمز انداختن و خوشبختی در انتظارمونه؟ ...

آدم میشناسم فوق لیسانس خودش و شوهرش اینقدر گفتن ما اینجا حروم شدیم و...

خونه دوتاماشین موقعیت خوب شغلی داشتن هردو رفتن یک ساله خانمه آرایشگر شده آقاهه مشاور املاک ...

فقط ایرانی هاست گرفتن بگن ایران خوب نیست مهاجرت کنیم و...

خودمون خیلی چیزها رو رعایت نمی‌کنیم فرهنگ نداریم بعد نشستیم یا کسی بیاد حکومت روعوض کنه برامون یا مهاجرت میریم اون طرف هم به هر کاری راضی میشیم چهارتاعکس هم برای بقیه می‌ذاریم که بگیم خوشبختیم 

باید از خودمون شروع کنیم تغییر رو با رفتن چیزی درست نمیشه ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️