من 6 ماهه اقدامم،عسل و سیاهدونه رو خیلی شنیدم ولی تا حالا امتحان نکردم،حالا اگه این ماه هم باردار نش ...
انشاالله که همین ماه باردار بشی
منم شنیدم که خیلیا با دوسین باردار شدن بنظرم امتحانش ضرر نداره فقط اینکه دکترِ طب اسلامی میگفت درکنار قرص و داروی شیمیایی جواب نمیده و همه قرصا باید کنار گذاشته بشه
من بعدازظهر هم به مدت ۲۰ روز خرما و سیاهدونه میخوردم
آدمهایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیدهاند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
انشاالله که همین ماه باردار بشی منم شنیدم که خیلیا با دوسین باردار شدن بنظرم امتحانش ضرر نداره فقط ...
آره من 4 ماه قرص خوردم که هیچ فایده ای هم نداشت تازه ضرر هم داشت،یه کیست آوردم،ولی این داروهای گیاهی مثل سیاهدونه حتی اگه فایده هم نداشته باشه حداقل ضرر هم نداره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من بارداری اول درد و لک لانه گزیتی داشتم همون موقع فهمیدم و بی بی زدم مثبت شد ولی عمرش به دنیا نبود بچم سقط شد ولی این بارداری لک نداشتم از موعدم گذشت بی بی مثبت شد
دوستای مهربونم برای سلامتی دختر نازم یه صلوات میفرستید؟؟