2777
2789
عنوان

خانوما کمک .. بی بی چک 🙌

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه

دوست گلم میشه برای  سلامتی خانواده ام یه صلوات بفرستی ؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم دو سال ونیم انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
من یکساله تو اقدامم هیچ وقت خط دوم رو ندیده بودم حتی کمرنگشو نمیدونستم جاش کجاست اما دیشبی دیده م ...

معمولا خط دوم دقایق اول میوفته،ویاحداکثرپنج یاده دقیقه بعد ولی دوساعت؟،احتمال بارداربودنت کمه عزیزم

استارتر  فک کنم زود روز بزار دو سه روز دیگه بزن زود مثبت میشه 

واینکه عکس شو بفرست ببینم هاله اش در چه حده

دوست گلم میشه برای  سلامتی خانواده ام یه صلوات بفرستی ؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم دو سال ونیم انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
استارتر  فک کنم زود روز بزار دو سه روز دیگه بزن زود مثبت میشه  واینکه عکس شو بفرست ببینم ...

دوربین گوشیم نتونست خوب عکس بگیره خط دوم معلوم بشه

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤