2777
2789
عنوان

بی بی چکم نظر میدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 35 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااااقعاااا؟آخه شب بودااااا هیچ علائمی ندارم جز دلدرد پریود مانند

چه ربطی داره به صبح و شب اخه مهم ترشح اچ سی جی هست که میگن صب غلیظه و اون بیشتره معلوم میشه خب بره تو خیلی زیاده که الانم نشون داده من مطمنم.به شوشوت گفتی؟؟

وزن اولیه 60😭وزن فعلی 64/500💜قد165🌹وزن هدف65 الی 70💖💖
مبارکه گلم دست راستت تو سر من.منم صبح میزنم دعا کن خدا ب منم خوشحالی بده

آمییییین عزیزدلم انشالله هر دوتامون باااااهم باشیم و سالن باشن

جهل نرمترین بالشیه که هرکسی میتونه زیر سر بگذاره و سالها بگیره با خیال راحت بخوابه ...
چه ربطی داره به صبح و شب اخه مهم ترشح اچ سی جی هست که میگن صب غلیظه و اون بیشتره معلوم میشه خب بره ت ...

اره والا ناشیانه گفتم این دیگه چیه😂

جهل نرمترین بالشیه که هرکسی میتونه زیر سر بگذاره و سالها بگیره با خیال راحت بخوابه ...
ممنون من دوماه مبزنم منفیه  پسرم چهارده ماهشه من دختر دوست داش😍

جدیییییی؟خدا حفظش کنههههههه انشالله برای شمام هر چه زودتر بشه عزیزم

انشالله❤😍

اگع فردا زدی برام بفرست منم الان نمبخوام خیلی خوشحالی کنم میترسم فردا بخوره تو ذوقم

مبارکه...منم دلم خاست

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد