2777
2789
عنوان

چشم زدین😫😫😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 30 پست
خواهر تنبل شدی چه ربطی به چشم بقیه داره😂😂😂

انقدر تغـــــییر تو مدت کوتاه مگه میشه

الکی خودمو میزنم به مریضی. دوروزه غذای بیرون میخوریم ،من که همیشه بساطه غذا و... به راه بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گیسو جون باورت نمیشه چشه بعضیا اینجا خیلی شوره😭😭😭😭😭😭😭

باورم که میشه..نگم واست☹☹😂😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بخدا شاید مسخره کنید 

من اینجا از هرچی تعریف کردم ی بلای سرش اومد 

راه عفونت گفتم‌ خوب بودمااا بدتر شدم

راجب گوشی .ک شکست 

گفتم‌سوهدم‌مهربون الان ی بداخلاقی شده ک‌نگو

ببینمت تو رو 🥴                                                               دیدمت برو 😒
انقدر تغـــــییر تو مدت کوتاه مگه میشه الکی خودمو میزنم به مریضی. دوروزه غذای بیرون میخوریم ،من که ...

تازه داری زن زندگی‌میشی..چیه همه ش کاااار😈😈😈😂😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
بخدا شاید مسخره کنید  من اینجا از هرچی تعریف کردم ی بلای سرش اومد  راه عفونت گفتم‌ خوب ب ...

من روزی که بی بیم مثبت شد تاپیک زدم..۱۰۰ نفر اومدن ۸۰ نفرشون گفتن واااااای خوشبحاللتتتتتتت چه زود باردار شدی..کاش ماهم فلان و...از فرداش افتادم تو خونریزی و تا ۸ ماه دور از همسر تو یه رخت خواب گوشه خونه خوابیدم آخرم ۸ ماهه زاییدم..یعنی اون خوشبحالتی که میگنااااا زندگیتو نابود میکنه

تازه داری زن زندگی‌میشی..چیه همه ش کاااار😈😈😈😂😂😂

این مدلی دوست ندارم. دلم برای خودم تنگ شده

یبار دیگه نهار آبگوشت داشتم همسرم رفته بود سبزی بگیره خونمم مثله دسته گل بود تو یه تاپیک گفتم اینو چشمت روز بد نبینه خواهر یهو همسرم اومد سر هیچی بحثمون شد جفتمون نهار نخوردیم نهارو سبزیارو روانه سطل زباله کردم. بعد خودمونمنمیدونستیم سرچی دعوامون شده

این مدلی دوست ندارم. دلم برای خودم تنگ شده یبار دیگه نهار آبگوشت داشتم همسرم رفته بود سبزی بگیره خو ...

وای دیوونه..والا میگن خرافاته ولی من معمولا این چیزا رو تعریف نمیکنم😂

منم دیگه تعریف نمیکنم😊 حالا اینا که جنبه شوخی داره

انشالله خوشبخت و پر انرژی باشی همیشه💗💗💗