2777
2789
عنوان

طرح مسکن ملی

| مشاهده متن کامل بحث + 1431 بازدید | 31 پست
برا چقد وام؟کلا از شرایطش چی میدونی؟من تو سایتش اطلاعات خاصی بدست نیاوردم.فک کنمم ۷-۸ سالی طول بکشه ...

فک کنم 70تا صد تومن بسته به منطقش

البته با گرونی مصالح بازم ازمدن پول میگیرن مگه ول کنمون میشن

خداااجونم مرسی که هستی 😍😍😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فک کنم 70تا صد تومن بسته به منطقش البته با گرونی مصالح بازم ازمدن پول میگیرن مگه ول کنمون میشن

فک نمیکنی با این گرونیا هی بخوان پول بیشتری بخوان از ادم؟والا ما نمیتونیم پیش بینی کنیم و نمیدونیم اگه اومد ثبت‌نام کنیم یا نه

گوش نمیده خسته شدم میگه کلی سرمیشکونن میگم بیا وام مسکن بگیریم ویه چخل تومنی طلا دارم ولی به زور 2 ...

ببخشید عقل شما بیشتر از شوهرته 

تا میتونی رو مخش راه برو و منصرفش به خدا من دلم میسوزه اینارو میگم چون دولت به فکر ملت نیس که اینو طرحو گذاشته ، فعلا میخواد ی پولی به جیب بزنه

فک نمیکنی با این گرونیا هی بخوان پول بیشتری بخوان از ادم؟والا ما نمیتونیم پیش بینی کنیم و نمیدونیم ا ...

طرح مسکن مهر قرار بود با پنج میلیون ثبت نام کنن که کردن ولی درآخر براشون 50 ، 60 آب خورد

اخه نوشته بود قیمتا و واریزی متفاوته و قسطم‌بر حس وامی که‌میگیری.حداقلش اینه که‌میگی؟

همون دیگه یه چیزو دقیق توضیح نمیدن که تا مابیایم تا خرخره بریم توقرض

اصلا آدم نمیدونه تواین مملکت مسکن مهر حریدن به ضررشه یا نه

یااااخددداااا به دادمون برس😢😢😢

همون دیگه یه چیزو دقیق توضیح نمیدن که تا مابیایم تا خرخره بریم توقرض اصلا آدم نمیدونه تواین مملکت م ...

اره دقیق توضیح نمیدن تکلیفمونو بدونیم.بنظرم خیلی طول بکشه تحویل گرفتنش و احتمالا با هزینه هایی که‌قراره بکنیم همون یه واحد عادی بشه خرید علافی هم نداره.اما متاسفانه الان نقدمون کمه دیگه

فک نمیکنی با این گرونیا هی بخوان پول بیشتری بخوان از ادم؟والا ما نمیتونیم پیش بینی کنیم و نمیدونیم ا ...

والا منم همینو میگم اگه ثبت نام کنیم وعین خر توگل گیر کنیم چه خاکی توسرمون بریزیم

اگرم ثبت نام نکنیم چی جوری با این قیمتای نجومی خونه بخریم😢😢😢😢

والا منم همینو میگم اگه ثبت نام کنیم وعین خر توگل گیر کنیم چه خاکی توسرمون بریزیم اگرم ثبت نام نکنی ...

میشه ثبت نام کرد و اگه طبق‌میل نبود فروختش تو‌هر مرحله ای که بود.حتما مشتری داره دیگه.والا ما مسکن‌مهر ۶۰ تومن بود فیس فیس کردیم نخریدیم الان شده ۲۵۰ عزیزم.در عرض دو سال

میشه ثبت نام کرد و اگه طبق‌میل نبود فروختش تو‌هر مرحله ای که بود.حتما مشتری داره دیگه.والا ما مسکن‌م ...

مردمن اونقدر پول دارن بیان 200سیصد بدن مسون مهر😐😐😐😐

چی بگم حتما میدن دیگه.دو سال پیش ما دوخواب پرسیدیم ۶۰ تومن.الان همونو تکمیل کردن گذاشتن ۲۶۰

عزیزم الان تواین دوره آره ماهم قبلا مسکن مهر خریده بودیم با وامش دادیم 80یعنی 40خودش40وامش تا چهار سال اصلا بالا نمیرفت قیمتا تااینکه یهو اینجوری شد الان همون خونه شده 250تومن بدون وام 40تومنی 

اگه مسکن مهر گرفتین مگه الان میتونین اینم ثبت نام کنین؟

عزیزم بدون میگم دوسال پیش مفت از چنگمون درآوردیم فروختیم الان مستاجریم وپشیمان 😕😕😕😕

عزیزم بدون میگم دوسال پیش مفت از چنگمون درآوردیم فروختیم الان مستاجریم وپشیمان 😕😕😕😕

ببخشید اون بدون اون وسط چیکار میکنه نمیدونم الان دیدم شرمنده😊😊😊