2821
2789
عنوان

بچم سقط شد...

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 25 پست

بمیرم یرات عزیزم خدا صبرت بده میدونم هیچ حرفی تسکین دهنده قلبت نیست باید خودت فقط کنار بیای. چند وقتش بود چطور شد سقط شد عزیزم ؟!

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم بچه افتاد یا ایست قلبی شد؟؟

یهو به خونریزی افتادم توی اورژانس رسما دفع شد ،اینقدر معطلم کردن که اورژانسم به گند کشیدم

من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا
آخیییی خدا ازش نگذره .من سه ماهه بودم کورتاژ شدم .طبیعی افتاد شما؟!

آره طبیعی بود

من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا

دوستان یه سوال اگه قلب بچه نزنه چه علایمی داره که بفهمیم خونریزی داره ؟!؟!ببخشید اینجا میپرسم البته 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
بمیرم یرات عزیزم خدا صبرت بده میدونم هیچ حرفی تسکین دهنده قلبت نیست باید خودت فقط کنار بیای. چند وقت ...

دور از جون عزیزم

یهو به خونریزی افتادم توی اورژانس رسما دفع شد ،اینقدر معطلم کردن که اورژانسم به گند کشیدم

عزیزم خدابهت صبر بده منم دوبار اینجوری شدم

طول سرویکستون تو ان تی چند بود

جان منی تو پسرم❤(گل پسری دارم چشم رنگیه سرخ و سفیدوتپلیه ی)😍❤🧿
چهارماه،با مادرشوهرم دعوام شد فشار اومد بهم

ای وای بمیرم خدا ازش نگذره دعوای بحثی داشتید یا...؟ خدا ازش نگذره که دلتو اینجور شکونده 

آره طبیعی بود

اصلا غصه نخور عزیزم طبیعی بودی سه ماه دیگه اقدام کن ولی این سه ماه خیلی ب خودت برسه به بپز بخور کمرت سفت شه و چهار مغز و کلا چیزای مقوی چنان یادت بره ک نگو میفهممت منم کشیدم ولی من چنان یادم رفت ک الان میتونمم اقدام کنم خودم نمیخوام اصلا فکرشم نکن عزیزم غصه فقط خودت رو مریض میکنه .اینو ب عنوان تجربه گفتم بهت ک غصه نخوری گلم

ای وای بمیرم خدا ازش نگذره دعوای بحثی داشتید یا...؟ خدا ازش نگذره که دلتو اینجور شکونده 

آره بحث داشتیم،تخت و کمد بچه رو آوردن گیر داد چرا رنگش اینطوریه،ول کن نبود،خلاصه که منم ناراحت شدم و بحث بالا گرفت و....

آره بحث داشتیم،تخت و کمد بچه رو آوردن گیر داد چرا رنگش اینطوریه،ول کن نبود،خلاصه که منم ناراحت شدم و ...

ای بابا 😔😔 سر یه همچین چیز کوچیکی خیر نبینه الهی ادم مگه انقد پست میشه کاش میشد زمان برگرده من خودم چندروز پیش فقط التماس میکردم زمان برگرده