2821
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

استارتر امام رضا علیه السلام رو قسمش بده به جان میوه دلش 

آقا جواد الایمه 

از در باب الجواد هم حتما رد شو و عرض حاجت کن 

ان شاءالله بهترین ها برات رقم بخوره 

هر وقت کارم زار شد گفتم علی موسی الرضا 😢 چون کارها دشوار شد گفتم علی موسی الرضا 

بر گنبد و بارگاهت از دور سلام یا علی موسی الرضا 

خواهش میکنم برای منم دعا کنید 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

من که رفتم وندرپزپیش انقدربهش التماس کردم قسم پسرشوبهش دادم گفتم هیچ وقت انقدرجدی ازت ممک خواستم روموبگیراصلاموقع برگشتن خدافظی نکردم گفتم میرم دست پربرمیگردم موقع برگشتن چندروزبعد همچین سرهمون قضیه که بهش التماس کردم روموزمیین ننداز خالموگرفت وب زمینم زدکه نگو ولی ان شاالله شماحاجت بگیری من خقیقت هیچ موقع ن ازخداحاجت گرفتم ن اعمه حالا حکایت چی نمیدونم

قسمت توهمین بوده که برسرت گذشته              نکن گلایه ازفلک این کارسرنوشته.
من تو بد وضعیتیم از پریشب. بزرگترین اشتباه زندگیمو کردم ک تا ابد افسوسش باهام میمونه. تو رو خدا دعا ...

خدا کمکت کنه

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملاً بخود یقین دارند، در حالیکه دانایان سرشار از شک و تردیدند  

التماس دعا عزیزم.برا منم از امام رضا بخاه خودش یه راهی جلو پام بزاره‌ دیگه بریدم

نمیتوانی به عقب برگردی وشروع را عوض کنی،از جایی که هستی آغاز کن وپایان را عوض کن
چجوری نذرکردین؟ نذرچی؟

سلام دوست عزیز خوش به حالتون😭😭😭😭

توروخدا رفتی سلام منو به آقابرسون از آقابخواه منم دعوت کنه امسال ...

خیییلی خیییلی دلتنگشم خیلی دلم گرفته

به جوادش قسمش بده بهم نگاه کنه 😭😭😭😭

❤️یاصاحب الزمان اغثنی❤️ یاصاحب الزمان ادرکنی❤️والمستعان بک یابن الحسن❤️

بگو امام رئوف جان مادرت حضرت زهرا اگه حاجتم ب خیر و صلاحمه از خدا بخواه ک حاجتمو بده تو ضامن آهو شدی برای کار منم واسطه شو٬اگه هم ب صلاحم نیس ب جاش به هم  آرامش بدین.

‏«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ٔ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهایشان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهرانشان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.»
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز