2777
2789
عنوان

موبلندا

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 77 پست
نمیشه هم رنگ مو داره موهام اگر حنا بزارم نارنجی میشن..هم اینکه باردارم..قبلا دوبار حنا گزاشتم ولی اص ...

دکلره نکردی موهات و؟

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای وگه واسه ریزش مو زدی کاش حنا گذاشته بودی. دختر من موهاش طلایی خیلی خوشکله از بس میریخت گفتم کچل ...

الهی عزیز دلم..نه بیشتر بخاطر موخوره زدم...موهام انگار یه شبه ده سانت موخوره میزنه..

همیشه چک میکنم میبینم سالم هستن.ولی یه روز میبینم که یهویی حدود ده سانت موخوره زده..نمیدونم چرا اینطور میشه..

فقط اسی من همه ی گیاهی هارو امتحان کردم.. اعم از روعن نارگیل و روغن کرچک و زیتون و ارگان و انواع ما ...

منم میخوام قرص بگیرم عزیزم توام بگیر شاید مال ما با قرص رشدش سریع ترشد

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
الهی عزیز دلم..نه بیشتر بخاطر موخوره زدم...موهام انگار یه شبه ده سانت موخوره میزنه.. همیشه چک میکنم ...

کاش موهای سالممونم مثل موخوره ها ۱۰ سانت بلند میشد

حالا مگه چقده رشدشون که انقد ناراضی ای

دقیق نمیدونم ولی کمه دیگه میخوام زودتر بلند شه دوست دارم مو بلند

برو متخصص ببینه ولی از لحاظ سنتی سرچ کنی خیلی راه حل هست

باورت میشه من سال پیش رفتم پیش دکتر طب سنتی سه ماه دارو خوردم ولی اصلا انگار نه انگار..اخرش چون هم هزینش بالا بود هم قصد بارداری داشتم دارو هاشم اکثر سردی مزاج بود ول کردم و دیگه نرفتم

دوبارم پیش متخصص پوست و مو رفتم ولی.....

😐😐

عریزم زینک واسه افزایش اشتهاست که مساویه باغذاخوردن زیاد ودر نتیجه چاقی مگر اینکه از اونایی باسی که ...

😂اتفاقا لاغرم هرچی ام میخورم چاق نمیشم 

برو متخصص ببینه ولی از لحاظ سنتی سرچ کنی خیلی راه حل هست

بهر حال ممنون از راهنماییت

ولی الان سه ساله در گیرشم و هیچ راه حلی ام براش پیدا نکردم..

ولی خب شکر خدا مدل موی کوتاه میاد بهم😂

الانم باردارم سخته برام موی بلند.زمستونم هست..همون کوتاه بهتره...

باورت میشه من سال پیش رفتم پیش دکتر طب سنتی سه ماه دارو خوردم ولی اصلا انگار نه انگار..اخرش چون هم ه ...

آره منم فکر میکنم دکتر و اینا فایده نداره چون چن تا از آشنا ها رفته بودن ولی بی نتیجه بود