2777
2789
گفتاردرمان ۷ - ۸ 

من رشته های توانبخشی رو دوست دارم 

شما کدوم شهر انقدر درامد دارین ؟

مطب دارید ؟ 

چند تا مرکز تو شهرتون هست 

کریستن استوارتI'll find you in the twilight🌈♾️خوناشام شاعر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم ی بچه ی سه ساله ی سندروم داون باید بتونه جمله ی چند کلمه ای بگه ؟

سلام طبیعتا نه 

اگر گفتاردرمانی از یک و نیم سالگی مرتب رفته باشه شاااید باز بستگی به همکاری کودک و خانوادش داره 

اگه خونه داشته باشه ماهی 5 تومن کافیه ؟

ما با درآمد دوتا مون سر هم اینقدر دوتا بچه رو بزرگ کردیم ساپورت کردیم دانشگاه فرستادیم . چه خبره . هر چقدر پول داشته باشی اگه مدیریت درست نکنی و حرص داشته باشی کمه. و برعکس یه پول متعادل رو با مدیریت درست میتونی برا خودت و خونه خرج کنی و کم هم نیاری

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
ما با درآمد دوتا مون سر هم اینقدر دوتا بچه رو بزرگ کردیم ساپورت کردیم دانشگاه فرستادیم . چه خبره . ه ...

شما درست میگید 

وااای حالمو خوب کردید 

سلام طبیعتا نه  اگر گفتاردرمانی از یک و نیم سالگی مرتب رفته باشه شاااید باز بستگی به همکاری کو ...

منظورم اینه ک باید بتونه مثلا جمله ی 4یا 5و ... بگه ؟دختر من الان جمله ی سه تا چهار کلمه ای میگه ، بنظرتون خوبه ؟

شما کارشناس رادیولوژی بودید ؟

بله عزیزم

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
من رشته های توانبخشی رو دوست دارم  شما کدوم شهر انقدر درامد دارین ؟ مطب دارید ؟   چند ...

سختی کارش زیاده من چندجا پاره وقت کار میکنم و تو یه شهرستان کوچیک یه مرکز توانبخشی دارم مطب ندارم چون وقتش و ندارم دوشیفته کار کنم دیگه خسته میشم 

بله عزیزم

شما چند ماه پیش کمکم کردید ممنونمممم 

یه سوال برام پیش اومده شنیدم استخدام رادیولوژی صفر شده درسته ؟

یه سوال دیگه اشعه ضرر نداره براتون 

منظورم اینه ک باید بتونه مثلا جمله ی 4یا 5و ... بگه ؟دختر من الان جمله ی سه تا چهار کلمه ای میگه ، ب ...

اگه سه سالشه بله خوبه 

تا ۴ سالگی اصولا باید رشد گفتار کامل بشه که تو بچه هایی که تاخیر داشتن خب طبیعتا یکم طول میکشه 

تو خونه نشستن بیکار و بیعار، فک میکنن پول در اوردن راحته. مثلا مادربزرگ من بیکاره طبیعتا. بچه هاش ه ...

دقیقا..هرکی کارکنه میفهمه پول چجوری بدست میاد

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
سختی کارش زیاده من چندجا پاره وقت کار میکنم و تو یه شهرستان کوچیک یه مرکز توانبخشی دارم مط ...

مرکز توانبخشی یعنی همه رشته های توانبخشی رو دربر میگیره ؟

یه سوال حقوق گفتار درمانی تو بهزیستی چقدره ؟ تو بیمارستان اعصاب و روان چطور ؟

شما چند ماه پیش کمکم کردید ممنونمممم  یه سوال برام پیش اومده شنیدم استخدام رادیولوژی صفر شده د ...

یادم نیست ولی قابلی نداشت.اینجا عضوم که درحدامکان کمکتون کنم..بله عزیزم اشباع شده دیگه..ولی صفر نیست..توکلینیکها و مطبهای رادیولوژی واسکن میتونن کارکنن..من ورودی ۸۵بودم ضمنا داییم رئیس بیمارستانه..واسه همین حین طرح استخدام شدم

یادم نیست ولی قابلی نداشت.اینجا عضوم که درحدامکان کمکتون کنم..بله عزیزم اشباع شده دیگه..ولی صفر نیست ...

به نظرتون گفتاردرمانی در حال حاضر بهتر میتونه باشه