parisaan مدیر عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 2096 عنوان میشه بیاین؟؟؟! 🙏🙏 | مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 18 پست قبل طلوع افتاب میخوام سوره یس بخونم. برای اجابت دعای خودم بهتره برای بقیه ام دعا کنم اگه دوس دارید اسم و اسم مادرتونو بنویسید به لیستم اضافه کنمو به نیت شماهام بخونم ❤❤❤❤ 1398/09/22 | 03:27 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
reyyhaan عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 33284 اینجوری شنیدم به اسم مادر دعا میکنن تا حالا نشنیده بودم تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
حورا_سادات عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 1340 حورا اسمته؟ بله عزیزم اسمم حورا ستپریإن شاء الله حاجت خودت هم براورده بشه رویا رو دوس دارم من تو رویاهام فرزندی دارم که بغلش میکنم بوسش میکنم بوش میکنم وقتی گریه میکنه نازش میکنم دلم برای خنده هاش غنج میره وقتی میام خونه تنها نیستم باهاش حرف میزنم وقتی باباش میاد با دیدن شیطونی هاش ذوق میکنه باهم میریم مهمونی .عید دیدنی .من دیگه منزوی نیستم افسرده نیستم هیچکسی دلش برام نمیسوزه هیچکسی فک نمیکنه بچه اش رو چشم زدم . از جمع ها و ادم ها بدم نمیاد .کاش رویاهام واقعی بود اما وقتی رویا پردازیم تموم میشه منم و اتاقی که برات اماده کردم اما تو نیومدی من لیاقت مادرشدن رو نداشتم...
parisaan مدیر استارتر عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 2096 ببخشید ولی شنیدم دعا نویس ها اسم شخص و مادرش رو میگیرن! برای سوره یس چرا میگیری؟ واسه هر دعای قرانی ام بخای به نیت کسی بخونی باید اسم مادرشم بگی چون میخام به نیت چن نفر دیگم بخونم