2777
2789

دوماهشه داره شیر میخوره یهو میپره از درد و کلی سرشو تکون میده   و چنگ میزنه گوششو به گوشش دست میزنم یهو میپره بالا و شروع میکنه موهاشو کشیدن بعد باز ارومه یخرده دوباره میگیره و از خواب بیدارش میکنه چیکار کنم خانوما؟ طفلک بچم داره درد میکشه یعنی چیزی رفته توگوشش؟ چندروز پیش بردمش خونه مامانم اینا و شبش ام برگشتیم و بدمش حموم نمیدونم رفتم اونجا و راه سرما خورده یا تو حموم اب رفته درد گوشش کم بود امشب یهو اینقد شده از کجا بفهمم چیزی رفته یا عفونت کرده؟ 

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

عزیزم سیر رو پوست بکن و از وسط نصف کن و بذارش تو لاله ی گوشش دو ساعت که موند در بیار

هر چی چرک و عفونت باشه میکشه و دردش آروم میشه

هیچ ضرر و خطری هم نداره

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ات آنقدر درد میکشه طفلی اومدی تاپیک زدی براش؟!؟ الان ما از پشت گوشی چه راهکاری بهت میتونیم بدی جز اینکه ببریش دکتر؟ اونم فوری و اورژانسی. گناه داره. بی زبونه. نذار درد بکشه

بیشتر بچه بی دلیل ب گوششون دست میکشن مثلا من دخترم ب گوشش دست میکشید همش میگفتم گوشش درده میبردمش دکتر چکش می‌کردم مشکلی نداشت تا ی بار ک رفته بودیم مسافرت گوش درد گرفت انقد گریه کرد ک هلاک شد دخترم اونموقع فهمیدم گوش درد چیه 

مقصر خودتی اگه ی دوهزاری جلوت ادا تراول در میاره 😑
دیشب ساعت دوگوش دختردوماهه منم دردمیکرد یکم روغن محلی زدم پشت گوشش ودودسیگاروفوت کردم توگوشش فوری خو ...

خدایا توبه

تو رو خدا نکنین اینکارارو آخه

😑😑😑😑😑

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "
بچه ات آنقدر درد میکشه طفلی اومدی تاپیک زدی براش؟!؟ الان ما از پشت گوشی چه راهکاری بهت میتونیم بدی ج ...

اخه کاری از دستم برنمیاد من چندروز پیش ک شروع شد و گوششو میکشید  بردم دکتر اطفال یبار بدم عمومی جفتشونم گفتن هیچی نیس ببر خوب میشه الانم ک یهو گرفته انگار و گوشش و میکشه و شیر نمیخوره این وقت شبم ک دکتر نیس یدونه  بیمارستانه اینجا ک زنگ زدم ببینم شیفت کدوم دکتره  فهمیدم فقط دکتر عمومی دارن ک فامیلش ناوی دوست و اصلن ب درد نمیخوره و اوایل زایمانم یبار بردم به بچه سه روزه شربت دیفن هدرامین داده ببرم الان ام بدتر نکنه خوبش نمیکنه 

عزیزم منکه خوشم نمیاد بچم درد بکشه که وقتی هیچ راهی نمونده برام اومدم اینجا شاید خدای نکرده یه دونفر ادم تجربه شو داشته باشه بفهمم چیکار باید کنم تا اروم بشه و فردا برم ببینم چیکار میتونم بکنم روز جمعه ای

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

مطمئنی از گوششه بچه تو این سن اکثرا دل درد داره حتما ببرش دکتر  بچه هلاک شد آخه مادرش😯😯

وای اره شایدم از دلدرده ولی خب کلی از صبح شکمش کار کرده تا چندروز پیش شکمش هردوروز کار میکرد و فوری دلش اروم میشد ولی الان خداروشکر شکمش روزی دوسه بار کار میکنه پس باید کامل اروم بشه که. اگه از دلش باشه یهو میپره از خواب یا موقع شیر خوردن یهو میپره؟الان این سینه مو نمیگیره کلی باید بازیش بدم تا بگیره میگم شاید چون گوشش درد داره و نمیتونه میک بزنه نمیخوره 

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز