2821
2789
عنوان

دلم شکست😔

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 41 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چراانقدخودخوری میکنی تو خب بروبشین باهاش حرف بزن ببین چشه بجای اینکه استرس بدی به خودت شایداصلاتواشت ...

ازش متنفر شدم نمیتونم باهاش حرف بزنم

خدایا خودت مواظبه دختر گلم باش ❤
ازش متنفر شدم نمیتونم باهاش حرف بزنم

نه عزیزم اینجوری نگو میدونی مغز مردا باماخیلی فرق میکنه اگرچیزی ازشون میخاییم نبایدباحرکاتمون نشون بدیم بایدراحت ورک به زبون بیاریم..توهم بروالان بغلش کن بگو چقدردوسم داری بچمونوچی مطمین باش جوابای خوبی میشنوی..اینجاچیزی نصیبت نمیشه ول کن برو پیش شوهرت

شوک شده لابد

خسته کار بوده

الان مغزش مشغوله نگران اینده و اینا

بنظرم فعلا به حرفش نگیر بزار یه ذره استراحت کنه 

فردا پسفردا با هم یه جشن کوچولو بگیرید 

میام نی نی سایت میبینم تنها نیستم همه مثل هم هستیم. مشکلات و مسائل مشابه. آروم میشم.
امروز که اومد خونه انتظار داشتم بغلم کنه تبریک بگه ولی هیچی نگفت پام خورد به مبل گفتم آی برگشت گفت ا ...

والا تو تو نینی سایتم ناز میکنی تا تعریف کنی. معلومه اکن بنده خدا رم ذله کردی دیگه

بهش بگو حست رو. بگو گه انتظار تبریک داشتی. با سکوت متوجه نمیشه حست رو بهش بیان کن

گفتم کلا خیلی بی احساسه خیلی کلافه م میکنه ولی دیگه چیزه به این مهمی رو انتظار نداشتم فقط نگام میکردو میگفت اره تو خوبی

خدایا خودت مواظبه دختر گلم باش ❤