2789
عنوان

تاپیک شاد

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 38 پست

رفته بودم بازار تونیکی که عید ۷۰_۸۰ بود توحراج۴۸گرفتم تنها خوشحالی اخیرم بوده تاحالا تو زندگی انقد برد نکرده بودم😐😐😂😂

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با ویزای کوچیک شاد بشیم

خوب شد گفتی ویزا .یادم اومد.یه سفر توپ خوشحالم میکنه🚄

هیچ چیز غیر ممکن نیست من میتونم😻....《2023/1/1》                                                                         
تو اگه روستا بودی هر روز یه حیوونو بغل میکردی 😂😂😂یه روز گاو واسه شیرش ...😂😂

اتفاقا تو روستای خیلی وقته ولی شیر دادن گاو‌ندیدم از نزدیگ...ولی نازن...اینهمه زحمت کشید مرغه تخمشو انداخت و رفت قد قد شو اونور کرد...ی بار از کنار ی اسبه رد شدم با ی انگشت نازش کردم چنان لگدی پروند ک دست و کمرم یکی شد😁😁😁

الان یه مشت گ ...و میریزن وسط

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
از تخم‌گذاشتن مرغ دلت غنج رفت دقیقا ؟؟؟ نمی‌دونم چرا اینطوری شدم 😶😐

خیلی انقد قربون صدقه ش رفتم..اول فک کردم دیوونه شده قدقد الکی میکنه شوهرم میگ تخم گذاشت میگم برو بابا الکی قدقد میکنه میگه از کجا اومد بیرون برو همونجا رو بگرد دیدم ی تخم قهوه ای گذاشته ووووووییییییی عززززیززززممممم

اتفاقا تو روستای خیلی وقته ولی شیر دادن گاو‌ندیدم از نزدیگ...ولی نازن...اینهمه زحمت کشید مرغه تخمشو ...

آخی 😍😂

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.