2737
2734

دوستان ده روزه شور درست کردم. جاشم خنک بوده. با اب جوشیده سرد شده هم درست کردم. الان درشو باز کردم دیدم کپک زده. سرکه هم زده بودم به قدر کافیا. روش کپک زده  . بعد بعضی کلما و وسایلاش شل شده یه کم. حالا سوالم اینه میشه دوباره اب شور و سرکه درست کنم، اون موادو بشورم، شل شده هاشو جدا کنم بعد مابقیشو بریزم دبه دوباره؟ 

اصلا برای چی اینطوری شده ده روزه اخه؟! 

کمم نیست پنج شش تا دبه ست 

دنیام بچه هام 🥰  


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2731

سرکه یا نمک کم بوده که کپک زده ,شایدم ظرفات تمیز نبوده 

بعد من شنیدم که چیزی که کپک زده نمیشه اون قسمت کپک زده رو جدا کرد مابقی رو استفاده کرد,چون دیگه کلش آلوده شده و مضره

2740

من شور درست کردم گذاشتم یخچال تا اون مدت که باید درست بشه بگذره 

نمی دونم کارم درست بوده یا نه ولی کپک نزد خوب هم شد 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز