2777
2789
عنوان

طلاق توروخدابیاید راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 46 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتی دقیقه نود؟عزیزم واسه مهریه راهنماییم میکنی بالانوشتم برات ک 

با یه وکیل حرف بزن چون من این رو نمیدونم، تو که طلاق نمیخوای اشتباه کردی کلا بخاطر حرف اون اقدام کردی، زنگ بزن مشاوره تلفنی بگیر حداقل اگر وکیل هم نمیخوای بگیری

و اینکه من برای ک دوستش دارم میخام تا روز اخر طلاق برم شاید اینکه هموبفهنیم اگ مهر میذاشتم اجرا شاید نظرش با لج منو بازم نخاد کل حرفم اینکه دقیقه نود میتونم طلاق نمیخام ب دادخاست مهربدم اخه من اونجا اول گفتم نمیخام

خاک بر سر خانواده هایی که دو نفر رو اینجوری از هم جدا میکنن و بیشتر خاک بر سر شوهرت که انقدر دهن بینه

موندم اینجور ننه باباها که فقط اسم ننه بابا رو یدک میکشن و دوتا حلال رو از هم جدا میکنن فردا چحوری میخوان جون بدن و جواب خدا رو بدن؟؟؟

و اینکه من برای ک دوستش دارم میخام تا روز اخر طلاق برم شاید اینکه هموبفهنیم اگ مهر میذاشتم اجرا شاید ...

دختر خوب با وکیل حرف بزن،تو که طلاق نمیخوای واسه چی از اول پاتو گذاشتی دادگاه، اون طلاق میخواد میزاشتی اون بره!

بله میتونین دقیقه نود بگین طلاق نمیخام یا مهریمو میخام

حتی اینکع تودادگاه گفتم مهریه نمیخام ب بدش بگم میخام دادگاه نمیگه چراهمون اول نگفتی یا حقمه قانون اینکه نظرم برگرده حق بامنه