تجربه بچه ها
بچه ها طعمش عالیه خوشمزه تر از چیپسای بیرونه. با هر ترکیبی که دوس داشتین میتونید درست کنید. ترکیبات چیپس من آبلیمو( چون سرکه نداشتم وگرنه فکر کنم با سرکه خوشمزه تر میشه) ، پیاز خلال شده، فلفل، نمک و جعفری خورد شده هستش.
طرز تهیه ی این چیپس خوشمزه ام اینه که اول سیب زمینی هارو به ورقه های خیلی نازک در میارین. اینقد نازک باشه که چاقو از اون ورش معلوم باشه ها. یه چندبار که برش بزنین دستتون میاد. بعد که ورقه اش کردین چندبار بشورینش تا نشاسته اش بره. بعد با هر ترکیبی که دوس داشتین مخلوطش کنید. اهان اینم بگم هرموادی که بهش میزنین مثل سرکه یا آبلیمو یه نصف لیوان هم آب قاطیش کنید تا کامل روی سیب زمینی هارو بپوشونه. بزارین یخچال تا یکساعت بمونه. بعد از یخچال بیارینش بیرون و ورقه های سیب زمینی رو روی یه پارچه بچینید تا توی هوای ازاد خشک بشن. یکساعت کافیه. بعدشم توی روغن سرخ کنید. شعله ی گازتون هم متوسط باشه نه خیلی زیاد نه خیلی کم. روغن فراوون هم اصلا نمیخواد. راستی اولش که سرخش میکنید ممکنه یه ذره نرم باشه ولی اگه بزارین یه ده دقیقه توی هوای آزاد بمونه خودش خشک میشه.
بازم میگم طعمش عالیه حتما امتحانش کنید.
نوش جان😘
افرین کدبانو،،فقط پیازووجعفری روکی بهش اضافه میکنی؟؟؟؟
همون موقع که داری بهش ابلیمو و نمک میزنی. بعد که خواستی بزاری رو پارچه خشک بشن پیازهارو ازش جدا کن. البته من خلال پیازو درشت زدم که بهش نچسبه.
گوریل انگوری جان چه طوری پیاز زدی؟
پیاز رو خلال کن بزار بمونه تو موادش. موقع خشک شدنم پیازارو ازش جدا کن.
فکرکنم جای خلال پیاز،،داخل اب پیازبخوابونیم طعمش خوشمزه ترونزدیکتربه چیپس پیازوجعفری اماده ها میشه
اخه من تا حالا اونجوری امتحان نکردم. حتی خواستم پیازرو رنده بزنم که به خوردش بره ولی ترسیدم موقع سرخ کردن بهش بچسبه و چیپسا شکلشون بد بشه.
اخه من تا حالا اونجوری امتحان نکردم. حتی خواستم پیازرو رنده بزنم که به خوردش بره ولی ترسیدم موقع سرخ ...
از پودر پیاز استفاده کنین بچه ها هم خیلی خوشمزه میشه هم پیاز دیگه مشخص نیست هم دقیقا مثل بیرونیا میشه
وقتی ورقه ورقه کردی بریز تو آب یخ ونمک و بکینگ پودر یه ساعت بمونه بعد آبکش کن برا خشک شه یه ظرف کوچیکو داغ کن روغن فراوان بریز بزا داغ شه کم کم سیب زمینی از بریز همشم هم بزن تا نسوزه 😋😋😋
عالیه خودم اینجوری درس میکنم
هرکاری میکنی بکن ولی از همه مهمتر برای ترد شدنش اینه که اخرش که سرخ کردی بزارشون روی دستمال کاغذی که روغنشو بکشه ..اینجوری خیلی خیلی ترد میشه عینه چیپسای بیرون میشه
اگه سیب زمینی بزرگ بود از عرض ...باریک کن بعد با پوست کن ورق ورق کن و تو آب سرد و....بریز و بعدشم خسک کن و بعدشم تو روغن ...
درست کردین عکسشو بزار ین
اول با پوست کن ورقه نازکش کن. بعد دو دقیقه تو اب بجوشون بعد با اب سرد ابکش کن. رو پارچه ۷ خشک کن و سرخش کن کاملا ترد میشه