2410
2553
عنوان

کیا چیپس درست کردن یا بلدن؟

14674 بازدید | 14 پست

چجوریه؟. بکینگ پودر رو موقع خیس دادن تو اب بهش اضافه کنم؟ نمک و فلفل رو موقع سرخ کردن؟. راز ترد شدنش چیه؟ 

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت

سیب زمینی رو بریز تو اب سرد بعد یکساعت دوساعت بزار فریزر   بعدش روغنو داغ کن سرخ کن

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 

من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود و حتی توی تعطیلی های عید هم هستن. 

بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

#چیپس_خونگی

سیب زمینیا رو میتونید یا مثل من با پوستکن ورق کنید یا از رنده استفاده کنید بعد هم خوب بشورید تا نشاسته ش بره توی کاسه آب سرد بریزید و یه قاشق بکینگ پودر وکمی نمک و سرکه و مقداری یخ بریزید و بعد سیب زمینیا رو توش بریزین و بدارین یه ساعت بمونه و بعد آبکش کنید ولی روش آب نگیرید وقتی آبش کاملا رفت کم کم توی روغن داغ شناور سرخ کنید و بعد روی دستمال آشپزخونه بریزید تا روغن اضافیش گرفته بشه و بعد هم کنار غدا یا با ماست موسیر نوش جان کنید

بکینگ پودر حالت پفکی در چیپس ایجاد میکنه و سرکه هم تردتر میکنه .

.


ن درست کردم عالی شد. واسه برش هم از اون تیغه ی بالاترش استفاده کردم آسونتر و سریعتر برش شد. بهش فلفل و پودر سیر هم اضافه کردم . 😘

2720

تجربه بچه ها

اول اینکه سیب زمینیتون باید تازه باشه سیب زمینی پلاسیده بدرد نمیخوره


من با غذاساز سیب زمینیو برش دادم وبعد باآب سرد شستم وریختم تو آب یخ وکمی نمک ءذاشتم یخچال


بعداز 20دقیقه دراوردم ابکش کردم وبادستمال خشک کردم


تا نصف کاسهروغن ریختم وبعد که داغ شد چند تا چند تا سرخ کردم


بعد دروردم روی دستمال کاغذی چیدم که که روغن اضافیش جذب بشه


چند باری که درست کردم اصلا خوب نشد ولی الان ترد ترد بود


هم سیب زمینیم خوب بود


روغنمو عوض کردم


ظرفمو عوض کردم تو کاسه که گودتره استفاده کردم


تواب یخ خوابوندم


باشعله متوسط روبه کم سرخ کردم


هنه اینا باعث شد خوب از اب دراد

تجربه بچه ها

بچه ها طعمش عالیه خوشمزه تر از چیپسای بیرونه. با هر ترکیبی که دوس داشتین میتونید درست کنید. ترکیبات چیپس من آبلیمو( چون سرکه نداشتم وگرنه فکر کنم با سرکه خوشمزه تر میشه) ، پیاز خلال شده، فلفل، نمک و جعفری خورد شده هستش.

طرز تهیه ی این چیپس خوشمزه ام اینه که اول سیب زمینی هارو به ورقه های خیلی نازک در میارین.  اینقد نازک باشه که چاقو از اون ورش معلوم باشه ها. یه چندبار که برش بزنین دستتون میاد. بعد که ورقه اش کردین چندبار بشورینش تا نشاسته اش بره. بعد با هر ترکیبی که دوس داشتین مخلوطش کنید. اهان اینم بگم هرموادی که بهش میزنین مثل سرکه یا آبلیمو یه نصف لیوان هم آب قاطیش کنید تا کامل روی سیب زمینی هارو بپوشونه. بزارین یخچال تا یکساعت بمونه. بعد از یخچال بیارینش بیرون و ورقه های سیب زمینی رو روی یه پارچه بچینید تا توی هوای ازاد خشک بشن. یکساعت کافیه. بعدشم توی روغن سرخ کنید. شعله ی گازتون هم متوسط باشه نه خیلی زیاد نه خیلی کم. روغن فراوون هم اصلا نمیخواد. راستی اولش که سرخش میکنید ممکنه یه ذره نرم باشه ولی اگه بزارین یه ده دقیقه توی هوای آزاد بمونه خودش خشک میشه.

بازم میگم طعمش عالیه حتما امتحانش کنید.

نوش جان😘


افرین کدبانو،،فقط پیازووجعفری روکی بهش اضافه میکنی؟؟؟؟

همون موقع که داری بهش ابلیمو و نمک میزنی. بعد که خواستی بزاری رو پارچه خشک بشن پیازهارو ازش جدا کن. البته من خلال پیازو  درشت زدم که بهش نچسبه.


گوریل انگوری جان چه طوری پیاز زدی؟

پیاز رو خلال کن بزار بمونه تو موادش. موقع خشک شدنم پیازارو ازش جدا کن.

فکرکنم جای خلال پیاز،،داخل اب پیازبخوابونیم طعمش خوشمزه ترونزدیکتربه چیپس پیازوجعفری اماده ها میشه

اخه من تا حالا اونجوری امتحان نکردم. حتی خواستم پیازرو رنده بزنم که به خوردش بره ولی ترسیدم موقع سرخ کردن بهش بچسبه و چیپسا شکلشون بد بشه.



اخه من تا حالا اونجوری امتحان نکردم. حتی خواستم پیازرو رنده بزنم که به خوردش بره ولی ترسیدم موقع سرخ ...

از پودر پیاز استفاده کنین بچه ها هم خیلی خوشمزه میشه هم پیاز دیگه مشخص نیست هم دقیقا مثل بیرونیا میشه





وقتی ورقه ورقه کردی بریز تو آب یخ ونمک و بکینگ پودر یه ساعت بمونه بعد آبکش کن برا خشک شه یه ظرف کوچیکو داغ کن روغن فراوان بریز بزا داغ شه کم کم سیب زمینی از بریز همشم هم بزن تا نسوزه 😋😋😋


عالیه خودم اینجوری درس میکنم


هرکاری میکنی بکن ولی از همه مهمتر برای ترد شدنش اینه که اخرش که سرخ کردی بزارشون روی دستمال کاغذی که روغنشو بکشه ..اینجوری خیلی خیلی ترد میشه عینه چیپسای بیرون میشه


اگه سیب زمینی بزرگ بود از عرض ...باریک کن بعد با پوست کن ورق ورق کن و تو آب سرد و....بریز و بعدشم خسک کن و بعدشم تو روغن ...


درست کردین عکسشو بزار ین



اول با پوست کن ورقه نازکش کن. بعد دو دقیقه تو اب بجوشون بعد با اب سرد ابکش کن. رو پارچه ۷ خشک کن و سرخش کن کاملا ترد میشه




سیب زمینی رو بریز تو اب سرد بعد یکساعت دوساعت بزار فریزر   بعدش روغنو داغ کن سرخ کن

بکینگ پودر لازم نیست بزنم؟ 

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت
2714
سیب زمینی رو بریز تو اب سرد بعد یکساعت دوساعت بزار فریزر   بعدش روغنو داغ کن سرخ کن

نمک رو موقع سرخ کردن بزنم

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت
راز ترد شدن چیبس قبل از سرخ کردن 5دقیقه تو آبجوش جوشانده شود بعد که کامل خشک شد در روغن فراوان سرخ و ...

شما این کارو کردین من که یه بار انجام دادم بد و نرمتر شد تازه

وقتی میخاستم عضو شم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد دخترمم شدیدا مریض بود و بدنش عفونت کرده بود منم  حرصم گرفت این اسمو گذاشتم منتظر بودم دوباره قبول نکنه که از شانسم قبول کرد. گفتم بنویسم همه در جریان باشن

والا شوهر من تو خونه چیپس درست میکنه به نظر من که خوب میشه شب قبل سیب زمینی رو خرد میکنه و توی اب نمک (البته نمک کم)میریزه میزاره یخچال یک ساعت قبل سرخ کردن از اب در میاره و خوب خشک میکنه و بعد داخل روغن داغ میندازه به محض در اوردن فلفل و چی دیگه میخایم روش میریزه تا داغه بهش بچسبه

وقتی میخاستم عضو شم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد دخترمم شدیدا مریض بود و بدنش عفونت کرده بود منم  حرصم گرفت این اسمو گذاشتم منتظر بودم دوباره قبول نکنه که از شانسم قبول کرد. گفتم بنویسم همه در جریان باشن

والا من کار خاصی نمیکنم ولی ترد میشه چندبارم عکسشو گذاشتم اینجا

با رنده ورقه ورقه میکنم با آب سرد میشورم و یکمم میذارم تو آب سرد بمونن بعد آبکش میکنم و میریزم رو یه پارچه آبش که گرفته شد میریزم تو روغن حتی غرقشونم نمیکنم تو روغن فقط باید زود زود زیر و روش کنم تا بهم نچسبن بعدم از روغن درمیارم میریزم رو دستمال تا روغنش کشیده بشه روشم یه ذره نمک و فلفل میپاشم و تکون میدم

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687