2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبته؟ ؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 89 پست
خدارو شکر خدا بچتون حفظ کنه منم شنیدم شرایط حق شناس سخته از طرفی حال روحی خوبی ندارم درسته دل شکسته ...

نا امیدی بزرگترین‌گناه هست .

مشکلاتتو بپیچ توی ی کیسه بنداز تو دامن امام‌حسین .بگو من نمیدونم‌من نمیتونم خودتون حل کنید .

بده نایب بخونه برات منم خودم حاله دلم‌خوب نبود دادم‌نایب خوند .از اون‌روز هر مشکلی دارم‌ندر میکنم ی روز نایب رایگان‌میشم‌مشکل حل میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۰۰الله اکبر  سلام بر امام حسین . لعنت بر دشمنان . خوندن زیارت عاشورا از اول تا سر ۱۰۰لعن . ...

ممنونم عزیزم انشا الله توفیق شروعشو داشته باشم

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
مبارک باشه چند روز عقب انداختی علایم هم داری 

نه علایم خاصی نداشتم 

تقریبا یه روز عقب انداختم 

ولی کمر درد زیاد دارم 

چون توی اقدام بودمو نزدیک موعدم بود بیبی زدم 

نا امیدی بزرگترین‌گناه هست . مشکلاتتو بپیچ توی ی کیسه بنداز تو دامن امام‌حسین .بگو من نمیدونم‌من نم ...

چقدر جملت به دلم نشست مشکلاتتو بپیج بنداز تو دامن ا امام حسین تازگیا انقدر پول خرج کردم واسه دعوا و دکترم که ترجیح میدم خودم بخونم  مرسی از دلگرمیت

میشه بگی علایمت چی بود؟

علایم خاصی ندارم 

کمر دردم زیاده فقط البته یجورده دردایی مثل پریودم دارم 

فقط میلمم به چیزای شیرین زیاده و مرغ گاهی حالمو بد میکرد 

اگر به نایب دادی که هیچی قبول باشه ولی اگر خودت شروع کردی یک‌روز رایگان من برات انجام‌میدم 

اره عزیزم خودم انجام میدم فدای دل مهربونت صد برابر به زندگیت خیر و برکت برگرده

من خودم با چله جق شناس باردار شدم بعد از ۱۰و ۹ سال دوندگی و امتحان همه راه ها .شماهم‌امتحان کنید حتم ...

من که باردارم عزیزم با همین چله شفا گرفتم

خدا نی نیتو برات حفظ کنه ان شالله

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
خدارو شکر خدا بچتون حفظ کنه منم شنیدم شرایط حق شناس سخته از طرفی حال روحی خوبی ندارم درسته دل شکسته ...

اتفاقا چون نا امیدی امتحان کن

من نا امید کامل بودم از دکترا دیگه به این نتیجه رشیدم که خدا باید کارمو درست کنه

چرا فک میکنی سخته وقت گیره سخت نیست خوب شما وقتتو چه کاری بهتر از این داری که صرف کنی 

انقدر‌جذابه که وقتی تموم‌میشه بهش عادت کردی و همش هوس میکنی باز شروع کنی 

شیطان رو لعنت کن صدقه بده رد مطالم بده و با توکل به خدا شرکع کن

اینم بگم من‌هممممه کارهامو کردم

حق الناس داشتم‌چه مادی چه معنوی ادا کردم معنویا رفتم حلالیت گرفتم خیییییلی فرق کرد اصلا بخاطر همون من حش میکنم توفیق پیدا کردم

مالی هم که نداشتم ولی رد مظالم دادم برای احتیاط که اگه چیزی گردنم باشه ادا بشه 

رضایت پدرومادرمم توفیق حاصل شد جلب شده و دیگه چله رو شروع کردم

وقتی انجام دادی به کسی نگو تا تموم بشه ولی به خوابهات دقت کن سعی کن با لباس پاک جای پاک بخوابی که خوابهات قابل اعتماد باشه از اون خوابها خیلی راهنمایی میشی

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

استارتر مبارکه

کاش عکسشو میذاشتی

اتفاقا چون نا امیدی امتحان کن من نا امید کامل بودم از دکترا دیگه به این نتیجه رشیدم که خدا باید کار ...

من همش خواب میبینم یه پسر بچه بغلمه ولی بچه من نیس