2777
2789
عنوان

بیاین تابگم دیشب چیشد+عکس

3926 بازدید | 182 پست

دیروز سالگرد ازدواجمون بود وشوهرم سال‌های پیش همیشه کادومو با اژانس میفرستاد دم خونه ولی دیروز ازش خبری نشد گفتم دیدی یادش رف 😒بیجول😕با خودم عهد کردم اگه یادش رفته باشه تا سال دیگه همین موقعه قهر باشم باهش😐ساعت ۹و‌ربع از سر کار اومد با چن تا نایلون خرت و پرت میوه و غذا و اینا گفتم غذا برا کی گرفتی من شام درست کردم گف برا خودمونه اینارو داشته باشین 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعدش گف اینا باشه تا برم داخل ماشین چن تا نایلون دیگم هست بیارم گفتم اوکی😒اصن ب روی خودش نیاورد وحشی خان😕بعد رف خیل طول کشید بیاد حدود ی ربع بعد دیدم از پله ها داره میاد بالای صدای چن نفر دیگم میاد🙄رفتم جلو در دیدم مامانش اینا و مامانم اینارو اورده 😀بعدم کیک و گل و کادو انقده خوشحال شدم حد نداش😎ولی من قبل از اینکه بیاد داشتم جای بچه رو اماده میکردم ک بخابه ولی با اومدن اونا بچه بد خاب شد و نتیجش این شد تا صبح اذیت کرد 😢😏ولی می ارزید

مرمری شماره ۲ یا حسین

واااات????

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین

باریکلا بابا، من هر چند وقت یه بار از شوهرم می پرسم تاریخ ازدواجمون کی بود، کلی فکر می کنه گاهی اشتباه می گه گاهی درست، اون روز هم که عمرا حواسش باشه

اَلَم یَعلَم بِأن الله یریٰ آیا نمی داند که خدا او را می بیند؟         آیه ۱۴ سوره علق
باریکلا بابا، من هر چند وقت یه بار از شوهرم می پرسم تاریخ ازدواجمون کی بود، کلی فکر می کنه گاهی اشتب ...

منمممم

برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز