2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 21 پست

به نظرم ظرف هاي اصلي پذيراييت رو كريستال اصل بگير،ظرفهايي مثل پيش دستي و سيني و فنجون و اونارو  چيني ست بگير چيني ارزون ايراني هم هست به چه خوشگلي عين طرح هاي ايتاليا

به نظرم ظرف هاي اصلي پذيراييت رو كريستال اصل بگير،ظرفهايي مثل پيش دستي و سيني و فنجون و اونارو  ...

عزیزدلم وقتی ازدست مهمون در بره بشکنه هی دارم غصه بخورم اتفاقا نظرم این بود چک بخرم 

برای دلم دعا کنید 🙏  به حاجتم برسم 🙏 الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم😭

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

عزیزدلم وقتی ازدست مهمون در بره بشکنه هی دارم غصه بخورم اتفاقا نظرم این بود چک بخرم 

منم ميگم با چك هات خودت سر و كار داري پذيرايي نميكني

اما پي دستي رو ارزون و شيك بگير منم همينكارو ميكنم

منم ميگم با چك هات خودت سر و كار داري پذيرايي نميكني اما پي دستي رو ارزون و شيك بگير منم همينكارو م ...

خوب نمیشه که سرویس پذیراییم چکه پیش دستیش چیز دیگه باشه چیز دیگه هم باشه طرحش بااون جور در نمیاد🤔بعد اینکه بااین اوضاع تحریم واقعا ظرفای خارجی از خارج میان واصلن🤔

عزیزم منم تو کار سرمه دوزی روی مخمل و ترمه هستم سفارشی داشتی درخدمتم

باشه ممنونم