2777
2789
عنوان

یه تیکه آهنگ در وصف حال الانتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 151 پست
شبا با مرور خاطرات تو صبح میشه از این علاقه مگه سر سوزنی کم میشه ____________________________ عاش ...

ماکان-بند#  

دوستم عاشقشونع

ݕِہ خَݩڋِ ـہ هآݥ ݩِڴآـہ ݩَڪُݩ🙄                                     ڔَڋ ڱُݦ ڪُݩيِہ😒🖤
ماکان-بند#   دوستم عاشقشونع

😂😂😂😂

از کجا میدونستی؟؟😅

من عین حبیبم تو عروسی یه نفر ۳ بار عاشق شدم😂😂😂

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آرع بابا زدن بازیو خرابش کردن گلوبالو ور داشتن، البتع من هم بازی میکردم هم تو گلوبال حرف میزدیم چون ...

خیلی باحال بود

منم شدید معتادش بودم.

تو گوشی شوهرم تا تان یازده رفتم

بعد تو گوشی خودم نصب کردم تان هشتم و فول آپ کردم بازیمو پاک کردم کلا.

وقتی ک پاک کردم تازه اون یکی ریزه میزه ها اونور رودخونه اومده بود.

یادم نیس اسمش چی بود.

اما واقعا اعتیاد آور بود بازیش

برا سلامتی و شادی دل پدرومادرم صلوات بفرستین😊
ولشون کن بابا.من تو دفتر جذبم نوشتم ک میخوام شاد زندگی کنم چند وقته شاد زندگی میکنم خیییلی حال میده. ...

هو هوووو

حالا حالا حالا حالاااا،همه دستا به بالا

به اين عروس و دوماد بگين هزار ماشالاااا

لبخند عروووس....

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍
😂😂😂😂 از کجا میدونستی؟؟😅 من عین حبیبم تو عروسی یه نفر ۳ بار عاشق شدم😂😂😂

اشکالی ندارع طبیعیه😊 

آخه لامصبا بعضیا خیلی خوشگلن😍

وااایی حبیب بیچارع آخرشم زن نگرفت بد بخت😂😂😂

صرفا_جهت_خنده#  

ݕِہ خَݩڋِ ـہ هآݥ ݩِڴآـہ ݩَڪُݩ🙄                                     ڔَڋ ڱُݦ ڪُݩيِہ😒🖤
خیلی باحال بود منم شدید معتادش بودم. تو گوشی شوهرم تا تان یازده رفتم بعد تو گوشی خودم نصب کردم تا ...

آرع خداااایییش منم معتاد شدع بودم اولاش کمتر بازی میکردم ولی این آخریا۲۴ ساعتع بازی میکردم... اصا بهتر کع حذفش کردم چشمام درد گرفتع بود دیگع

اشکالی ندارع طبیعیه😊  آخه لامصبا بعضیا خیلی خوشگلن😍 وااایی حبیب بیچارع آخرشم زن نگرفت بد بخ ...

😅

شمام دوسشون داری؟؟

من اینقد دوسشون دارم که بخاطرشون تاپیک زدم و میدونستم فحش میخورم (ولی تا این حد نمیدونستم)😂😂😂

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)
😅 شمام دوسشون داری؟؟ من اینقد دوسشون دارم که بخاطرشون تاپیک زدم و میدونستم فحش میخورم (ولی تا این ...

راستش من نع ولی اونطوریم نیستم کع فحش بخوام بدم خب هرکی یه سلیقه ای دارع و محترمع همش، من از بین خواننده ها فقط مهراب گوش میدم

😅 شمام دوسشون داری؟؟ من اینقد دوسشون دارم که بخاطرشون تاپیک زدم و میدونستم فحش میخورم (ولی تا این ...

نگین جون با امضات خییییلیییی حال کردم خیلی ماهی بخدا😍😍😍😍❤❤❤❤🌹🌹

راستش من نع ولی اونطوریم نیستم کع فحش بخوام بدم خب هرکی یه سلیقه ای دارع و محترمع همش، من از بین خوا ...

واقعا چرا بعضیا فحش دادن😐😐کاش همه مثله شما بودن😔😍

نگین جون با امضات خییییلیییی حال کردم خیلی ماهی بخدا😍😍😍😍❤❤❤❤🌹🌹

فداااات شم مرسی عزیزم❤❤❤❤نظر لطفته😍😍