2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدر من 15 درصد بود... دکترش دکتر ماندگار بود دکتر خیلی خوب و معروفیه.. با ریسک بسیاااار بالا عملش کرد سال 84 .. خدا روشکر عملش موفقیت آمیز بود اما بابام بعد 3 روز به هوش اومد ما خیلی ترسیده بودیم.. تازه 6 تا رگش گرفته بود.

حتما دیابت یا فشار نداشتن؟؟

دایی من دوبار سکته کرده بود طوری که دفعه دوم امیدی به زنده موندنش نبود. اونم ریسک عملش همین قدر بود. جراحی شد و خدا رو شکر الان ده سال بیشتره که سالم و سلامته. سنش هم الان ۶۶ ساله 

ممنون از دعاهاتون و دلگرمیتون...بخدا چون فقط کارم گریست نمیتونم جواب بدم...تو رو خدا شاید من پیش خدا گناه کرده باشم دعامو براورده نکنه شما با دل پاکتون دعا کنید محتاجیم چهارتا خواهریم ولی داغونیم تو رو امام حسین دعا کنید پدر خیلی عزیزه.. انشالله هیچ کدومتون سرتون نیاد

عزيزم ! علت اصلي خوردن روغن هاي موجود در بازاره! روغن ذرت، آفتابگردان، كلزا، هسته انگور .....

اين روغن ها در دماي بدن همونجوري كه به كاشي هاي آشپزخونه مي چسبن ، به ديواره قلب، رگ ها ، مغز و كبد هم مي چسبند و باعث گرفتگي عروق و كبد چرب مي شوند. روغن زيتون بهترين و سريعترين بازكننده عروق است. البته نوع مرغوبش كه از عطاري ها تهيه كنيد. روغن كنجد هم عاليه فقط براي خانم ها در دوران بارداري منع مصرف داره. 

روغن زرد ، روغن دنبه ، روغن شحم گاو و كره محلي گاو روغن هاي خوبي هستند كه باعث مي شود قلب به سهولت و رواني كار كند. از ابتلا به تپش قلب، گرفتگي عروق، درد هاي ناگهاني قلب و سكته هاي قلبي با عوض كردن روغن پيشگيري كنيد. 

با نمك دريا يا سنگ نمك ، سير و عسل طبيعي به جنگ عفونت ها برويد و كبد را اصلاح كنيد. 

با جوشاندن آب مصرفي و خنك كردن آن بدون يخ، از مضرات كلر (وايتكس) و فلورايد در آب لوله كشي، ايمن بمانيد. 

عزيزم ! علت اصلي خوردن روغن هاي موجود در بازاره! روغن ذرت، آفتابگردان، كلزا، هسته انگور ..... اين ر ...

اخه این روغن هابجززیتون وکنجدبقیه تهیه ش سخته بایدبلدباشی ابشون کنی

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔

پدرمنم چندسال پیش عمل قلب بازانجام دادبیمارستان مدرس تهران دکترمیرحسینی یادم نمیادکه چندتابسته بود ولی خیلی استرس کشیدیم خداروشکرخوب شدانشاالله پدرشمام بسلامتی عمل کنه وخوب بشه دکترماندگارهم عالی هستندایشون به مادکترحسینی رومعرفی کردن اگه تهرانیدبزنیدگوگل ادرسشون روپیداکنید

اخه این روغن هابجززیتون وکنجدبقیه تهیه ش سخته بایدبلدباشی ابشون کنی

روغن زرد و كره گاو محلي رو كه آماده مي خريد. شحم گاو هم آماده ميفروشن. 

اگه شحم گاو يا دنبه گوسفند از قصابي بگيري اول مي شوري بعد طوري كه آب، روي چربي ها رو بگيره ميذاريد روي حرارت كم تا كم كم روغنش دربياد. 

دنبه زودتر حاضر ميشه. شحم گاو نزديك دو روز بايد روي حرارت كم بمونه . 

روغن زرد و كره گاو محلي رو كه آماده مي خريد. شحم گاو هم آماده ميفروشن.  اگه شحم گاو يا دنبه گو ...

اخه مادرشوهرم شمال کره محلی میخرن بعدش روی گاز باشعله کم بایه پیازچهارقاچ میزارن بجوشه نمیدونم درچه حدمیجوشه بعدکه اب شدمیریزن توی ظرف میزارن یخچال هردفعه برای روی برنج کمی استفاده میکنن اونم باکشمش گرم میکنن تاحالاندیدم مثلاباهاش خورشت یاخوراک بپزن

اخه مادرشوهرم شمال کره محلی میخرن بعدش روی گاز باشعله کم بایه پیازچهارقاچ میزارن بجوشه نمیدونم درچه ...

این روغنی که گفتی روغن زرد کرمانشاهی هست که از کره محلی گاو تهیه می شه. 

برای تهیه غذاهای دیگه هم می تونی ازش استفاده کنی ولی باید مواظب باشی که روی حرارت زیاد نسوزه. 

روغن دنبه از دنبه گوسفند و روغن شحم گاو از چربی اطراف قلوه گاه گاو تهیه می شه. 

طبق آیات قرآن ، شحم گاو برای یهودیان حرام است! به همین دلیل یهودیان صهیونیست ، روغن نباتی را به جای آن جا زدند و به خورد شیعیان دادند!!!