2777
2789
عنوان

حمله سایبری

| مشاهده متن کامل بحث + 1816 بازدید | 101 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد چی شد؟نمیتونن رد طرف رو بزنن؟

نه عزیزم

شوهرم میگه رفتم بانک چند نفر دیگه هم اومده بودن که اینطور شده بود حسابشون

از حساب رضا رشیدپورم کم شده.خبرشم هست تو نت

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
نه گفتن شکایتم نکنید.وقت تلف کردنه.از خارج کشوره

خاک ت سرشون مگه میشه در قبال پول ملت مسولن اینجوری میزاریم خانه امنیتش بیشتر 

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
نه عزیزم شوهرم میگه رفتم بانک چند نفر دیگه هم اومده بودن که اینطور شده بود حسابشون از حساب رضا رشی ...

بانک تجارته؟

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
خاک ت سرشون مگه میشه در قبال پول ملت مسولن اینجوری میزاریم خانه امنیتش بیشتر 

اره.انقدر حرص خوردیمم و ناراحت شدیم..خوب کم پولی نیست سه و نیم ..خیلی ریلکس رییس بانک گفت خودتونو علاف شکایت بازی نکنید !به هیچی نمیرسید

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
نه عزیزم شوهرم میگه رفتم بانک چند نفر دیگه هم اومده بودن که اینطور شده بود حسابشون از حساب رضا رشی ...

وات د فا*   

من الان 1 هفته ست هنگ کردم که 1 میلیون پول از حسابم کجا رفته حتی براش تاپیک هم زدم گفتم حتما تقصیر اپلیکیشنه اپه   

اره.انقدر حرص خوردیمم و ناراحت شدیم..خوب کم پولی نیست سه و نیم ..خیلی ریلکس رییس بانک گفت خودتونو عل ...

اس ام اس امد واستون 

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.