jasmine78 مدیر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 606 عنوان هیچ پسری... | مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 39 پست هس که از یه دختر خنگ خجالتی خوشش بیاد؟؟؟ عایا هست؟؟ بِزَن بارونِ نَم نَم.... خیس بِشَم آرومو کَم کَم... اِی ببار رو صورتِ مَن... تابِشَم آروم یِکَم مَن..!!! 😊😊♥️♥️ 1398/09/20 | 21:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شبگیر۲ عضویت: 1398/08/22 تعداد پست: 2433 خنگول شاید بدگدوست داشته باشن ولی کلا خجالتی نمیپسندن چون فرهنگ ما دختر سرزبون دار رو بیشتر خوششون میاد.البته استثنا هم داریم غریبگی نکن / نکن غریبگی پسرم / اینجا خاورمیانه است ، و هر کجای خاک را بکنی ، دوستی عزیزی برادری بیرون میزند //// گروس عبدالملکیان
jasmine78 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 606 این که چیزی نیس من عاشق پسراییم که تو تیمارستانن نمیدونم چرا دس خودم نیس :/ 😂😂 وای نگووو بِزَن بارونِ نَم نَم.... خیس بِشَم آرومو کَم کَم... اِی ببار رو صورتِ مَن... تابِشَم آروم یِکَم مَن..!!! 😊😊♥️♥️
jasmine78 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 606 اره بابا پسرا از همه خوششون میاد😂😂😂 😂😂😂😂 عه اینجوریه پس؟؟ بِزَن بارونِ نَم نَم.... خیس بِشَم آرومو کَم کَم... اِی ببار رو صورتِ مَن... تابِشَم آروم یِکَم مَن..!!! 😊😊♥️♥️
jasmine78 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 606 چن سالته؟؟ من که ۲۰ سالمه بِزَن بارونِ نَم نَم.... خیس بِشَم آرومو کَم کَم... اِی ببار رو صورتِ مَن... تابِشَم آروم یِکَم مَن..!!! 😊😊♥️♥️
jasmine78 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 606 دوستان خنگ نیستم... ولی خب سوتی میدم😅😅 بِزَن بارونِ نَم نَم.... خیس بِشَم آرومو کَم کَم... اِی ببار رو صورتِ مَن... تابِشَم آروم یِکَم مَن..!!! 😊😊♥️♥️
jasmine78 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 606 نامزدمن خجالتی ای؟؟ بِزَن بارونِ نَم نَم.... خیس بِشَم آرومو کَم کَم... اِی ببار رو صورتِ مَن... تابِشَم آروم یِکَم مَن..!!! 😊😊♥️♥️
narangi عضویت: 1396/10/15 تعداد پست: 2664 خجالتی ای؟؟ هم خجالتی هم دست و پاچلفتی😐😶 صَد سال سَفَر کَردَم. 😍 عاشِک نَشُدَم . 😇 یه باره تَرا دیدم دیوانَه شدم 😢 بی تَرا ساهَتی ✨. ساهَتی دل نَبی راحَت💫. نیست منی لونتا 😢لونتا کَندَگِ حاجت. کَندَگ حاجت ✨❤️ دل تَرا داته داتَه بَندر آزاتا 😢✨ تو بلِه دلبر. دلبر نَههِ مَنی یاتا😢😪⚡️❤️
narangi عضویت: 1396/10/15 تعداد پست: 2664 دوستان خنگ نیستم... ولی خب سوتی میدم😅😅 منم سوتی فراوون میدم صَد سال سَفَر کَردَم. 😍 عاشِک نَشُدَم . 😇 یه باره تَرا دیدم دیوانَه شدم 😢 بی تَرا ساهَتی ✨. ساهَتی دل نَبی راحَت💫. نیست منی لونتا 😢لونتا کَندَگِ حاجت. کَندَگ حاجت ✨❤️ دل تَرا داته داتَه بَندر آزاتا 😢✨ تو بلِه دلبر. دلبر نَههِ مَنی یاتا😢😪⚡️❤️
jasmine78 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 606 هم خجالتی هم دست و پاچلفتی😐😶 آخ آخ... خوشبختم😅 بِزَن بارونِ نَم نَم.... خیس بِشَم آرومو کَم کَم... اِی ببار رو صورتِ مَن... تابِشَم آروم یِکَم مَن..!!! 😊😊♥️♥️
narangi عضویت: 1396/10/15 تعداد پست: 2664 آخ آخ... خوشبختم😅 نامزدم دوسم داره چون ادا و اطوار الکی نمیام 🙄 صَد سال سَفَر کَردَم. 😍 عاشِک نَشُدَم . 😇 یه باره تَرا دیدم دیوانَه شدم 😢 بی تَرا ساهَتی ✨. ساهَتی دل نَبی راحَت💫. نیست منی لونتا 😢لونتا کَندَگِ حاجت. کَندَگ حاجت ✨❤️ دل تَرا داته داتَه بَندر آزاتا 😢✨ تو بلِه دلبر. دلبر نَههِ مَنی یاتا😢😪⚡️❤️
jasmine78 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 606 نامزدم دوسم داره چون ادا و اطوار الکی نمیام 🙄 ان شالله که خوشبخت باشی عزیزم بِزَن بارونِ نَم نَم.... خیس بِشَم آرومو کَم کَم... اِی ببار رو صورتِ مَن... تابِشَم آروم یِکَم مَن..!!! 😊😊♥️♥️
narangi عضویت: 1396/10/15 تعداد پست: 2664 ان شالله که خوشبخت باشی عزیزم سلامت باشین ان شالله شماهم❤️ صَد سال سَفَر کَردَم. 😍 عاشِک نَشُدَم . 😇 یه باره تَرا دیدم دیوانَه شدم 😢 بی تَرا ساهَتی ✨. ساهَتی دل نَبی راحَت💫. نیست منی لونتا 😢لونتا کَندَگِ حاجت. کَندَگ حاجت ✨❤️ دل تَرا داته داتَه بَندر آزاتا 😢✨ تو بلِه دلبر. دلبر نَههِ مَنی یاتا😢😪⚡️❤️