2777
2789
عنوان

نی نی رفت☹️☹️☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نگفتی که انقدر ازت کاربکشن؟ مقصر صد درصد خودتی که سکوت کردی حداقل به سوهرت میگفتی که بری خونه با ...

من ی کشور از خانواده ی خودم دورم شوهرمم اگ ب فکرم بود کمکم میکرد بهش گفتم و فکر کرد دارم ناز میکنم

چه تاوانی؟  مادریکه فکر جنین خودش نیست و بلند میشه کار میکنه خودش مسوله نه کسی که خبر نداره. کت ...

کاری به کار کردنش ندارم اون که معلومه مقصر خودشه هرکس شرایط خودشو بهتر میدونه منظورم اون قسمتش بود که میگه اذیتش میکردن گریشو در میاوردن

چه تاوانی؟  مادریکه فکر جنین خودش نیست و بلند میشه کار میکنه خودش مسوله نه کسی که خبر نداره. کت ...

عزیزم تو شرایط من نیستی من واقعا مجبورم من تو ی کشور دیگ زندگی میکنم ک مردمش از نظر فرهنگ صفرن اگ خبر داشتن صد در صد بیشتر اذیتم میکردن 

بله من تنهایی مجبور بودم هفته ای سه تا مهمونی اونم پونزده شونزده نفری زو راه بندازم بدون هیچ کمکی در ...

ببخشید بخشیدااا، شوهرتون نمی‌دونست وضعتو؟؟؟ 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
ربطی نداره اون بچه از اول مشکل داشته. وگرنه من سر بارداری اولم خانواده شوهرم خون به دلم کردن ولی بچه ...

یعنی اگ اینهمه کار کنی هیچی نمیشه یعنی دکترا الکی میگن استراحت مطلق کن؟؟

میدونست اما جوری بزرگ شده ک فکر میکنه ناز میکنم میگفت عزیزم اروم اروم کار کن😔😔😔😔

ناراحت نشیا، همچین مردی قدر تو و بچتو نمیدوست قطعا. تا اخلاقش اینه باردار نشو

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
یعنی اگ اینهمه کار کنی هیچی نمیشه یعنی دکترا الکی میگن استراحت مطلق کن؟؟

من نمیدونم کار شما در چه حدی بوده. بله کار سنگین باعث میشه جنین سقط بشه. ولی نه کار سنگین در حد کارای خونه!مگه یه جسم بیست کیلویی رو بلند کرده باشی

شیخی به زن فاحشه گفتا مستی                             هر لحظه به دام دگری پابستی                               گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم                                    اما تو چنان که مینمایی هستی
ناراحت نشیا، همچین مردی قدر تو و بچتو نمیدوست قطعا. تا اخلاقش اینه باردار نشو

خودم میدونم اما میدونی خودکرده را تدبیر نیس من بزور خودم خواستم ازدواج کنم ن ک نتونم برگردم خونه ی پدرم اما هر دو ناراحتیای جسمی دارن نمیخوام ناراحتشون کنم گفتم خودم ک سر کار میرم ی بچه بیارم حداقل همدمم باشه من خیلی وقته دیگ از شوهرمم قطع امید کردم

من نمیدونم کار شما در چه حدی بوده. بله کار سنگین باعث میشه جنین سقط بشه. ولی نه کار سنگین در حد کارا ...

عزیزم میگم تو یه هفته سه تا مهمونی پونزده شونزده نفری دادم گلم اونم تنهای تنها چون با دارو هم باردار شدم دکتر گفت مواظبش باش ضعیفه

عزیزم میگم تو یه هفته سه تا مهمونی پونزده شونزده نفری دادم گلم اونم تنهای تنها چون با دارو هم باردار ...

ای بابا! کاش بهش میگفتی! الانم کار از کار گذشته. ان شاء الله از چند ماه بعد اقدام کن. ان شاء الله که این دفعه دامنت سبز میشه

شیخی به زن فاحشه گفتا مستی                             هر لحظه به دام دگری پابستی                               گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم                                    اما تو چنان که مینمایی هستی