2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 47 پست
دقیقا😂😂😂😂مامانم میگه بشین تا شاهزاده سوار بر اسب سفید بیاد تو رو بگیره😂😂😂🤣🤣🤣🤣

واسه من هم مامانم هم بابام میگن اینو😂شما کدوم شهری عزیزم؟

در تاریخ🎀 99/9/9🎀 من به بزگترین و مهمترین آرزوم رسیدم😍خدایا شکرت❤🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا؟ تو اگه عاشقشی نباید بپرسی. با عشق ازدواج کردن خیلی راحته

دوسش دارم اما از ازدواج میترسم خیلی ب خودشم گفتم میگه می خوای تا اخر همین جوری با هم بمونیم؟؟؟؟🙁

دیگه هیچ زخم زبونی منو زمین نمیزنه   
😂😂😂😂دردهامون مشترکه پس تبریز . شما چی؟

آرهههه خیلییی ما تهرانیم 

اتفاقا از تبریز چند روز پیش مهمون داشتیم و منو واسه داداشش خواستگاری کرد اما مامانم اینا قبول نمیکنن خودمم همینطور نمیتونم از خونوادم دور بشم 

دوسش دارم اما از ازدواج میترسم خیلی ب خودشم گفتم میگه می خوای تا اخر همین جوری با هم بمونیم؟؟؟؟🙁

بنظر من با عشق ازدواج کردن بهترین حس دنیاست. تصمیم خودتت رو بگیر. خدایی نکرده وقتی از دستش بدی فقط حسرت میخوری

آرهههه خیلییی ما تهرانیم  اتفاقا از تبریز چند روز پیش مهمون داشتیم و منو واسه داداشش خواستگاری ...

😂😂😂عه بابا می اومدی اینجا خودم‌هواتو داشتما

اره از خانواده دور شدن خیلی سخته ولی من آرزومه ازدواج کنم بیام تهران زندگی کنم😂😂😂

سرکار میری؟

بنظر من با عشق ازدواج کردن بهترین حس دنیاست. تصمیم خودتت رو بگیر. خدایی نکرده وقتی از دستش بدی فقط ح ...

راستش عاشقش نیستم اون خیلی عاشقمه من ادم دمدمی مزاجیم نباید وارد رابطه با یه ادم احساسی میشدم حالا که شدم عذاب وجدانددارم 

😂😂😂عه بابا می اومدی اینجا خودم‌هواتو داشتما اره از خانواده دور شدن خیلی سخته ولی من آرزومه ازدوا ...

عههه پس تو با تهرانی ازدواج کن آره بابا من بیشتر از چند روز نمیتونم از تهران دور باشم ایشالا که قسمتت خوب باشه و همچنین تهران ن عزیزم من سرکار نمیرم دانشگاهمم تموم شده خیلی حوصلم سر میره اما قراره از 1 دی برم کلاس زبان و باشگاه وقتمو پر کنم

تو سنت کمه ولی عجیبه احساسی نیستی ولی بنظر من کسی که عاشقته رو راحت از دست نده‌. بازم فکر کن و تصمی ...

احساسی بودم نابود شد ... نمی دونم مدام همین رو با خودم تکرار میکنم که مرد ب این خوبی دیگه گیرت نمیاد ار دستش نده مثلا میگم رژ لب دوس دارم میره ده تا میخره واسم میگه دوس دارم ذوقتو ببینم از محبتم ک کم نمیذاره اما هر دوست دارمی ک بهش میگم عذاب وجدان دارم که دارم دروغ میگم و واقعا نمی خوامش

عههه پس تو با تهرانی ازدواج کن آره بابا من بیشتر از چند روز نمیتونم از تهران دور باشم ایشالا که قسمت ...

اول باید یه شوهر تهرانی‌گیرم بیاد😂😂😂

اوهوم ادم بیکار باشه حوصلش سرمیره. سعی کن خودتو مشغول کنی

فدات ایشالا تو هم با کسی که به صلاحته و خوشبخت میشی ازدواج کنی

احساسی بودم نابود شد ... نمی دونم مدام همین رو با خودم تکرار میکنم که مرد ب این خوبی دیگه گیرت نمیاد ...

وقتی به سن من برسی پشیمون میشی ... از دست نده کسی رو که بخاطرت هرکاری میکنه