2777
2789
آره بخدا قد تولد ۴۸  ۳۶ هفته دنیا اومد

ماشاالله بهش.مطمیتی بهداشت درست گرفته؟اخه تو ۳ماه ۲۰ سانتتت بلند شده یعنی؟اینطوری پیش بره ان شاءالله یک سالگی ۱۰۰سانت هستا

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
نمیدونم بخندم گریه کنم دلواپس بشم خدا کمک کنه

نگران نباش.قدتولدش چندبود؟تواین ۳ ماه چندسانت رشد کرده؟

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان چند وقتشه؟قد یک سالگیش چند بود

نه روز دیگه تولدشه.قدشو نمیدونم فک کنم ۷۶ اینا باشه

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
دکتر اندازه زد فردا هم بهداشت میبرم

ماشاالله به پسر قدبلند❤❤❤

ای جانم پسر منم نه روز دیگه تولدشه ۱۰.۷۰۰ هس.بچم تو ۳ماه فقطططط ۷۰۰گرم‌وزن‌گرفته...سه بار مریضی شدید ...

ببخشید ۲۴ روز دیگه.متولد ۱۴ دی هستش باید جاییو بگیره راه بره مستقل نمیتونه ولی خداروشکر به غیر ۴۶ روزگیش که سرما خورد مریص نشد ولی الان دوروزه اعتصاب شیر کرده اصلا لب نمیزنه ولی غذاخوردنش بیشتر شده همش پای گازم

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
نمیدونم بخندم گریه کنم دلواپس بشم خدا کمک کنه

رفتم واسه پسرمو دیدم.قد تولد ۵۴ بود ۳ ماهگی قدش ۶۷ بوده.نترس.نرماله.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
ببخشید ۲۴ روز دیگه.متولد ۱۴ دی هستش باید جاییو بگیره راه بره مستقل نمیتونه ولی خداروشکر به غیر ۴۶ رو ...

دوهفته از پسر من کوچیک تره.پسر منم هنوز مستقل راه نمیره.برعکس نی نی شما،ی هفتس فقطططط شیر میخوره و از غذا افتاده بعد از مریضیش😭

رفتم واسه پسرمو دیدم.قد تولد ۵۴ بود ۳ ماهگی قدش ۶۷ بوده.نترس.نرماله.

الان چندوقتشه پسرتون؟قدش چنده؟

دوهفته از پسر من کوچیک تره.پسر منم هنوز مستقل راه نمیره.برعکس نی نی شما،ی هفتس فقطططط شیر میخوره و ا ...

انشالله خدا بچه هارو حفظ کنه منکه دارم دق میکنم دوروزه شیر نخورده دیشبم بردم دکتر گفت گذراست اگه زیاد طول کشید دوباره بیارش

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
انشالله خدا بچه هارو حفظ کنه منکه دارم دق میکنم دوروزه شیر نخورده دیشبم بردم دکتر گفت گذراست اگه زیا ...

اسمتون سپیدس متولد ۶۷ هستید؟؟؟اره شیر نخوردت و غذا نخوزدن میگذره بیشتر از ی هفته باید پیگیری کنید

خدا رو شکر ان شالله که چیزی نباشه  پسر من ۳۶ هفته دنیا اومد خیلی سختی کشیدم

نگران نباش.اول که گفتی تعجب کردم بعدکه واسه پسرمو دیدم دیدم نرماله.پسرمن تا ۸ ماهگی قدش بلندتراز حدنرمال بود منم نگران میشدم بعدا دچار مشکل شد رشدش کند شد.الان ۵ سانت عقبه از نمودارش.دوسال و نیمشه ۹۳ هست🤕باید ۹۸ میبود.بردم دکترغدد آزمایش داده.ویتامین دیش کمه.

الان چندوقتشه پسرتون؟قدش چنده؟

الان دوسال و نیمشه.۹۳.باید ۹۸ باشه.رشدش کند شده.بردم فوق تخصص غدد آزمایش نوشت.جوابشو گرفتم دیدم ویتامین دیش کمه.شنبه نوبت دکترشه.ببرم ببینم چی میگه.