2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 50 پست

اسی حرفی بزن دارم دیوووونه میشم یه چی بگوخو

مهربونا وقشنگایی که امضام رو میخونین میشه واسه خونه دار شدننمون ***صلوات ***بفرستین🏠🏡🏤 .. ان شاالله هرچه زودتر خونه بخریم..واقعا سخته ..۹ساله مستاجریم..هرکی امضامو خوندلایک کنه منم یه صلوات مهمونش کنم...من اصلا امضا نداشتم ولی زیادشنیدم که توی نی نی سایت دعاها برآورده میشه امیدوارم منم لایقش باشم..دوستون دادم گلا🎀🎉

پس بهتره باشوهرت حرف بزنی...مشکل شوهرخودته عزیزم

مهربونا وقشنگایی که امضام رو میخونین میشه واسه خونه دار شدننمون ***صلوات ***بفرستین🏠🏡🏤 .. ان شاالله هرچه زودتر خونه بخریم..واقعا سخته ..۹ساله مستاجریم..هرکی امضامو خوندلایک کنه منم یه صلوات مهمونش کنم...من اصلا امضا نداشتم ولی زیادشنیدم که توی نی نی سایت دعاها برآورده میشه امیدوارم منم لایقش باشم..دوستون دادم گلا🎀🎉

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تنها راهش اینه که دعوا راه بندازی بری خونه بابات مگه جونت از سر راه آوردی که بشینی برا این بشوری بپز ...

وای عزیزم چی کشیدی ، به امام حسین خانواده شوهر احمق من که عین بز میمونن فقط نگاه میکنن عینهو منگلا ، نمیدونم فازشون چیه ؟ هیچکس نمیتونه باور کنه چقدررررررررررررررر ازشون متنفرمممممممممممم حیوونای بیسواد 

من اصلا بعضی نظراتو میبینم تعجب میکنم،شماها خودتونم مادرید،مادری که ی عمر بچه شو ترو خشک کرده یعنی نمیتونه بره خونه پسرش واسه ی ماه؟

قبلا شنیده بودم ی مادر ده بچه رو بزرگ میکنه اما ده بچه نمیتونن ی مادرو نگه دارن،

خدا به خیر کنه،بچه های ما فکرکنم دیگه بزرگ شن تفم کف دستمون نمیندازن

وای عزیزم چی کشیدی ، به امام حسین خانواده شوهر احمق من که عین بز میمونن فقط نگاه میکنن عینهو منگلا ، ...

به خدا یه بار سر پدر شوهرم که خوده شیطان و ارزوشه که من طلاق بگیرم چند بار هم گفته طلاق بگیر با شوهرم دعوا کردیم بچه ۱ سالمو گذاشتم  یک ماه گذاشتم رفتم خونه بابام شهرستان روزی ۱ بسته الپروزولام میخوردم از غم دوری بچم ره خدا واگذارشون کردم هر روز ا  ته دل آه می کشم براشون سر دخترشان بیاد امیییییین

به خدا یه بار سر پدر شوهرم که خوده شیطان و ارزوشه که من طلاق بگیرم چند بار هم گفته طلاق بگیر با شوهر ...

عزیزم بخدا خیلی برات ناراحت شدم دقیقا مثل منی ، فقط فرقمون اینه که من نمیرفتم قهر ، حرصشون در میومد ، پدرشوهر بیشرفم یه بار برام از بالا سنگ پرتاب کرد تازه من حامله بودم ، میبینی توروخدا ، خب آخه چطوری اینا رو فراموش کنم ، شوهر بی وجدانم میگه فراموش کن 

وای عزیزم چی کشیدی ، به امام حسین خانواده شوهر احمق من که عین بز میمونن فقط نگاه میکنن عینهو منگلا ، ...

عزیزم مطمئن باش هیچکس به اندازه من از دست خانواده شوهر نکشیده هر شب قرص اعصاب میخورم من ثانیه ای از دستشان حرص میخورم

به خدا یه بار سر پدر شوهرم که خوده شیطان و ارزوشه که من طلاق بگیرم چند بار هم گفته طلاق بگیر با شوهر ...

عزیزم تو با شوهرت خوب باش تا بسوزن ، ازشونم فاصله بگیر ، منم خانواده شوهرمو به خدا واگذار کردم 

عزیزم بخدا خیلی برات ناراحت شدم دقیقا مثل منی ، فقط فرقمون اینه که من نمیرفتم قهر ، حرصشون در میومد ...

خدا لعنتش کنه اخه بگو سگ با زن حامله خیلی خیلی ناراحت شدم خدا به ما صبر بده 😔

عزیزم مطمئن باش هیچکس به اندازه من از دست خانواده شوهر نکشیده هر شب قرص اعصاب میخورم من ثانیه ای از ...

نه توروخدا با خودت اینکارو نکن ، فردا پس فردا دور از جونت هزار تا مریضی میاد شرافت ، پیر میشی الکی الکی ، ارزش ندارن فقط بیخیال باش هرچند که سخته میدونم ، خدا شاهده من دیروز با اون مادر عفریته شوهرم خیلی خوب برخورد کردم حتی براش میوه پوست کندم ، حالا جناب شوهر میگه تو بهش محل ندادی من فهمیدم خر نیستم 

عزیزم تو با شوهرت خوب باش تا بسوزن ، ازشونم فاصله بگیر ، منم خانواده شوهرمو به خدا واگذار کردم 

با شوهرم خوبم ولی چجور فاصله بگیرم وقتی ۴ روز در هفته اینجان بی محلی رو اینا اثر نداره 

خدا لعنتش کنه اخه بگو سگ با زن حامله خیلی خیلی ناراحت شدم خدا به ما صبر بده 😔

بله ، خب حیوانن دیگه ، خانوادم مخصوصا مادرم روز اول گفت بری دیگه برنمیگردیا ، من احمق گفتم باشه ، رفتم میون این حیوونا ، خاک تو سرم بچه بودم دیگه عقل نداشتم حالا دارم تاوان پس میدم ، باور کن یه بلوک 5 کیلویی از طبقه بالا واسم پرت کرد من حواسم نبود یهو شوهرم گفت بپا ، یعنی اگه جاخالی نزده بودم الان زیر خاک خوابیده بودم