2777
2789

بياييم يكم از تاپيكاي ناراحت كننده وانرژي منفي فاصله بگيريم 

دوست داريد اگه شاغليد يا ميخوايد بشيد چه كارها يي با حقوق هاتون انجام بديد اگه مجرديد كه ديگه واويلاست😹😹

فان#  

بخند_جلو_خودتو_نگیر#  

من خودم ميخوام به پوستم برسم 

ناخنامو كاور كنم مانيكور كنم 😹😹😹 لباساي خوجمل سفارش بدم ووووو

تا من فكر كنم شماها بگيد😹😹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شاغلم پولامو جمع کردم ماشین خریدم قصد دارم تا عروسی پول جمع کنم چوبیام خیلی شیک بخرم چون بابام ب حد کافی ب خرج افتاده واسه جهازم میخام یگم کمک کنم.بعد عروسیم میخام بازم جمع کنم طلا بخرم...تا زیاد شه شاستی بلند بخرم.... الان پول دارم اما دلم نمیخاد خرج قر و فرم کنم 

سلام

من اول ازهمه به خودم میرسم

هرسری یه تیپ جدید و شیک

بیشتر ب پوستم میرسم

پس انداز میکنم

کلی چیزای فانتزی میخرم 😍

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
من شاغلم پولامو جمع کردم ماشین خریدم قصد دارم تا عروسی پول جمع کنم چوبیام خیلی شیک بخرم چون بابام ب ...

خیلی کارت خوبه

شغلت چیه

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
سلام من اول ازهمه به خودم میرسم هرسری یه تیپ جدید و شیک بیشتر ب پوستم میرسم پس انداز میکنم کلی ...

اخيييي منم ميخوام برم انشالله سه سال ديگه كنكور دارم واي از همون دانشجويي حقوق دارم😻😻😻😻

اخيييي منم ميخوام برم انشالله سه سال ديگه كنكور دارم واي از همون دانشجويي حقوق دارم😻😻😻😻

چ خوووب 

معلمی؟

من شاغلم پولامو جمع کردم ماشین خریدم قصد دارم تا عروسی پول جمع کنم چوبیام خیلی شیک بخرم چون بابام ب ...

احسنت به شما انشالله موفق باشيد

حالا چكاره هستيد؟؟؟كه ميتونيد پس انداز كنيد البته ادم با هرحقوقي ميتونه مبلغي كمي هم هرماه پس انداز كنه

الان شاغلم فعلا دارم پس انداز میکنم بعد اولین کاری که میکنم  دوست دارم مخارج ی کودک محروم از تحصیلو بدم

بعدمیخوام خونه و ماشین باپول خودم بخرم 

الانم دارم اما با دست رنج خودت بودن مزه دیگه داره

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤
احسنت به شما انشالله موفق باشيد حالا چكاره هستيد؟؟؟كه ميتونيد پس انداز كنيد البته ادم با هرحقوقي مي ...

حقوقم کمه عزیزم یک و نیم ..ماهی ۵۰۰ خرجمه ی تومنم جنع میکنم...عقدم خونه خودم نرفتم...ماهی پنجاه پول لیزر میدم فقط زیز بغل ماهی ۱۰۰ میزارم واسه کلاس زبانم..۳۵۰ هم خرجمه ..۱۰۰ بنزنی میزنم ۵۰ شارژ و نت میخرم کلا با ۲۰۰ بقیه روزارو میگذرونم...قبلا خیلی ولخزج بودم ولی بعد عقدم ن ...چون زندگیم هدف دار شده