2777
2789
عنوان

١٦هفتگي

| مشاهده متن کامل بحث + 94 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاديه اولاش منم اينجور بودم الان ن ويار دارم نه حالت تهوع فقط گاهي اوقات خستگي  كم كم اشتهات ...

تاکی ادامه داره از صب تا شب افتادم از ضعف دیگه نمیتونم کارارو انجام بدم شوهرم هم کمک میکنه ولی بنده خدا مردا مث خانمها نمیتونن کار خونه انجام بدن

خدایا پسرخوشگلمو همسر مهربونمو به تو سپردم خودت مواظبشون باش  ❤❤❤
دقيقا منم همينطور

عزیزم ببخشین یه سوال دارم ...

من پیش متخصص میرم اونم هرماه ویزیت میکنه ....

شما ک دکتر بهت گفته آنومالی برو ...

خودت همینجوری آزاد میری آنومالی؟ یا دکتر باید بنویسه برات؟

من چون برام غربالگری نوشت رفتم ۱۶هفتگی ولی دیگه نگفت آنومالی ...

حالا تا ویزیت بعدی من ۲۰هفته رو    رد میکنم

تاکی ادامه داره از صب تا شب افتادم از ضعف دیگه نمیتونم کارارو انجام بدم شوهرم هم کمک میکنه ولی بنده ...

هركي يجوره ديگه يكي ميبيني تااخر  بايد باهاشون سر كنه يكي ميبيني زود رفع ميشه اين حالتاش

تاکی ادامه داره از صب تا شب افتادم از ضعف دیگه نمیتونم کارارو انجام بدم شوهرم هم کمک میکنه ولی بنده ...

من ۱۴هفتگی درست شدم ...

فکرشو کن من هیچی هیچی هیچی  نمیخوردم  از بس معدم خالی بود حتی آب و قرصامم نمیشد بخورم ...

فقط بیسکوییت و آبمیوه  زنده نگهداشت منو...

تهوع های شدیددددد،فشارپایین،جنازه بودم دقیقا

عزیزم ببخشین یه سوال دارم ... من پیش متخصص میرم اونم هرماه ویزیت میکنه .... شما ک دکتر بهت گفته آن ...

عزيزم بايد بري دكترت برات بنويسه منم برام ننوشت الان گفت ماه بعدي تو از١٨هفته تا٢٠مهلت داري بياي به من گفت١٧دي ولي من ١٧دي ٢٠هفته رو رد ميكنم واس همين ٣دي كه ١٨هفته ام ميرم واسم سونو انومالي بنويسه و برم سونوگرافي 

من ۱۴هفتگی درست شدم ... فکرشو کن من هیچی هیچی هیچی  نمیخوردم  از بس معدم خالی بود حتی آب ...

واسه منم دعا کن درست بشم ،از گوشتو مرغو ماهی متنفرم عاشق کباب بودم ولی الان فکرش حالمو بد میکنه

خدایا پسرخوشگلمو همسر مهربونمو به تو سپردم خودت مواظبشون باش  ❤❤❤
آهان پس خودم باید برم بنویسه ... ممنون عزیزم...

اره حتما زودتر از ٢٠هفته برو نزار به نوبت بعديت برسه رد كني ٢٠هفته رو ازت نميگيرن ديگه

ب منم گفت١٧دي ولي خب اونموقعه ٢٠هفته رو رد ميكنم واس همين زودتر ميرم

واسه منم دعا کن درست بشم ،از گوشتو مرغو ماهی متنفرم عاشق کباب بودم ولی الان فکرش حالمو بد میکنه

آره قشنگ درکت میکنم من حتی همسایه ها هم درست میکردن جیگرم تو خونه درمیومد انقد    بدم میومد ...الان ماهی و گوشت قرمز میخورم ، مرغ اصلا نمیتونم.

اما  خیلی سخته عذابه بخدا..خیلی سخته..

ان شاالله زودی خوب بشی