2777
2789
عنوان

اگه واسه شوخی و خنده به جای ....

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 38 پست
احسنت 

افرین نه احسنت 😘😉

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا اولین بار تاپیکتون رو وقتی تازه گذاشتین دیدم  سپاس

تاپیکای منو هر وقت از آب بگیرید تازه ست 😁

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

فعل ها رو هم درست ادا کنید بدرستم و بحذف و ....یه بار یکی نوشته بود بسند خدایی هر چی میخوندم نمیفهمیدم یعنی چی آخرش گفتم شاید اشتباه تایپیه تو پستای دوم و سومش هم دوباره تکرار کرد بعد از کلی فسفر سوزوندن فهمیدم منظورش سند کن هست😐😐

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 
کاربر اریحا نظرتون در مورد اصطلاح  یا امام زاده بیژن چیست؟

ایشون جزو اکثر امام زاده ها محسوب میشن مشکلی ندارن

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
پارسی رو پاس بداریم.  درست بنویسیم. درست بخوانیم. عاقا ولی من خودم اهل این قرتی بازیا نیستم.& ...

مثلث : سه بر

مثلث متساوی الاضلاع : سه بر ِ سه بر برابر !

مثلث متساوی الساقین : سه بر ِ دو بر برابر !

پارسی رو کامل پاس بداریم 😅😅😅😅

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
من دیوانه میشم از غلط املایی کاربرا حوادس نزر موی مدل مسری خطنه از کسی مایع گذاشتن و قس ع ...

مایع گذاشتن 😂😂😂😂

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
مثلث : سه بر مثلث متساوی الاضلاع : سه بر ِ سه بر برابر ! مثلث متساوی الساقین : سه بر ِ دو بر ...

خیلی راحت میشه برابر پیدا کرد 

اینا بلد نیستن 

مثلث : سه بر مثلث متساوی الاضلاع : سه بر ِ سه بر برابر ! مثلث متساوی الساقین : سه بر ِ دو بر ...

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

وای اریحا جان

الان دیدم استارتر شمایید 

باید حدس میزدم 

آدم هم تذکر میده میگن گیر نده

کلاس اول بودم

نوشتم خونه

دیکته شدم نوزده 

گفتند باید بنویسی خانه

بعد من شروع کردم به اینجوری نوشتن که : صابان، جاجه، هندانه...

این کاربرا به نظرم هیچ فرقی با یه کلاس  اولی ندارن

That's how it goes, Everybody knows