2777
2789
عنوان

شام با شف آرسو 😂 +📷

2192 بازدید | 62 پست

شبتون بخیر همراهان همیشگی

امشب هستیم در خدمتتون با یه غذای محلی .. نرگسی اسفناج😋

ابتدا یه دونه پیاز و دو حبه سیر رو رنده میکنیم (اگه از طعم پیاز خوشتون میاد میتونین خلالیش کنین) و تو مقداری روغن تفت میدیم👇

بعدش فلفل و زردچوبه رو اضافه میکنیم👇(نکبت کج شد عکسش😒)

بعدش اسفناجی ک از قبل بخار پز یا آبپز کردیم رو اضافه میکنیم به این صورت👇

نمک اضافه میکنیم یه همش میزنیم و درشو میبندیم 👇

و بعد تخم مرغ رو میشکنیم روش.. میتونی همش بزنین قبل از اضافه کردنش ولی اصولیش اینه ک همش نزنین ب این صورت 👇(عی بابا باز کج شد😕)

بهتره تخم مرغش عسلی باشه ولی من دوست ندارم😐

و در اخر نوش جان کنید😇👇

مث من ضربه ی اخر رو با خورد کردن گوجه و خیار بزنین😂 غذارو هم با تابه سرو کنین😌بعله من خیلی کدبانوعم😇😂

پست_اول_خار_نداشت#  

نرگسی#  

شف_آرسو# 😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

نبرنت شف😂😂فرار شف ها😂

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مثل کوکو اسفناج که خودشو مرتب نکرده😁

این را توی کله ات فرو کنکه زن ها با مردی که دوستش دارند ازدواج نمی کنند!زن وقتی دید کارد به استخوان رسیده و لازم است برای آینده اش یکی را انتخاب بکند، آن وقت می گردد و مردی را پیدا می کند که حدس می زند پدر خوب و شوهر خوبی از آب در می آید و می شود بهش تکیه کرد.فهمیدی؟وگرنه عشق حس خوشایندی است که امروز هست و فردا نیست
نبرنت شف😂😂فرار شف ها😂

با یه شف شوخی نکن 😕😂😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز