شبتون بخیر همراهان همیشگی
امشب هستیم در خدمتتون با یه غذای محلی .. نرگسی اسفناج😋
ابتدا یه دونه پیاز و دو حبه سیر رو رنده میکنیم (اگه از طعم پیاز خوشتون میاد میتونین خلالیش کنین) و تو مقداری روغن تفت میدیم👇
بعدش فلفل و زردچوبه رو اضافه میکنیم👇(نکبت کج شد عکسش😒)

بعدش اسفناجی ک از قبل بخار پز یا آبپز کردیم رو اضافه میکنیم به این صورت👇

نمک اضافه میکنیم یه همش میزنیم و درشو میبندیم 👇

و بعد تخم مرغ رو میشکنیم روش.. میتونی همش بزنین قبل از اضافه کردنش ولی اصولیش اینه ک همش نزنین ب این صورت 👇(عی بابا باز کج شد😕)

بهتره تخم مرغش عسلی باشه ولی من دوست ندارم😐
و در اخر نوش جان کنید😇👇

مث من ضربه ی اخر رو با خورد کردن گوجه و خیار بزنین😂 غذارو هم با تابه سرو کنین😌بعله من خیلی کدبانوعم😇😂
پست_اول_خار_نداشت#
نرگسی#
شف_آرسو# 😂