2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟!

204 بازدید | 17 پست

دارم پارانویید میشم ...همش شک شک شک 

چیکار کنم؟؟؟؟؟ 

یکسال پیش تو گوشی شوهرم چت دیدم با ادمای مختلف توی مجازی ،،، ولی نتونستم بخونم چی نوشته چون گوشی رو کشید از دستم و گریه پشت گریه و ب غلط کردن افتاد 

بعد از یکسال ندیدم چیزی 

ولی تردید و بدبینی ولم نمیکنه 

رسما دارم داغون میشم 

چ کنم؟؟؟؟؟؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

خب بانوی زیبا وقتی من توی رابطه عاطفی ام با موضوعی بنام خیانت مواجه میشم .یا باید نگذرم و کل زندگی ای براش زحمت کشیدم برای خطای طرف مقابل ب دست باد بسپرم.و یا بگذرم و فرصت بدم وقتی من میگذرم یعنی اگه طرفم دوباره بمن خیانت کرد مسئولیتش بامنه

اما همسر شما اشتباهی فعلا مرتکب نشده

شما ابشونو بخشیدید برای اشتباه گذشته

شما بمن بله گفتین.یعنی بخشیدید بنابراین پرونده گذشته بسته شد . وقتی بخشیدید بسته شد

و همسر شما هم متوجه خطاش شده.بنظرم شما دارید تو ذهنتان آینده رو ب گذشته وصل میکنین

اگه همسرتون خطایی نکرده.با دریافت این حس بی اعتمادی از طرف شما قطعا خطایی میکنه. پس تلقین رو کنار بزارین

لینک تو گذشته اتفاق بدی افتاده دلیلی نداره تو آینده تکرار بشه

شما حق اینو دارین که همیشه مواظب همسرتون باشین اما شک نکنین . چون شما بخشیدینش

با حس های منفی تون فقط پایه های زندگیتون سست میشه

خب بانوی زیبا وقتی من توی رابطه عاطفی ام با موضوعی بنام خیانت مواجه میشم .یا باید نگذرم و کل زندگی ا ...

یعنی چی؟؟؟ 

چون بهشیدم ،اگه دفعه بعد خیانت کرد مسیولیتش با منه؟!!!!! 

چ ربطی ب من داره؟

مسیولیتش با نامردیه خودشه

بوی نم بارون 😍🌧️☔
یعنی چی؟؟؟  چون بهشیدم ،اگه دفعه بعد خیانت کرد مسیولیتش با منه؟!!!!!  چ ربطی ب من داره؟ ...

عزیزدلم چرا فکر میکنی قراره خیانت کنه؟؟اون هم انسانه.زندگی .بچش.زنش رو دوس داره و دچار خطایی شده.

شما با درک و فهمتون ب عنوان انسان بالغ اونرو بخشیدینش پس پاک کنین تو فکرتون هر چی بوده

منظورم از مسئولیت اینه که دفعه بعد نبایدبگید عجب آدم نامردی .چون شما با فهم اینکه دچار خطاشده بخشیدنش

بانوجان این حرفارو ولش

بچسب ب زندگیت و فکروخیال نکن